Home Foto en Video Foto en Video Vila Real Foto en Video Peso da Régua

Estudiodellas Fine Art Studio

Home Foto en Video Foto en Video Vila Real Foto en Video Peso da Régua

Estudiodellas Fine Art Studio

  • Prijs vanaf: 1.700 €
vertalen

Fine Art Studio is een jong team van fotografen en videografen met een passie voor het vertellen van liefdesverhalen. Elke film en foto is uniek, altijd trouw aan zijn simplistische verslag waarin ze proberen vast te leggen wat er in je dag gebeurt zonder geforceerde poses, gewoon spontane en unieke emoties die je zo kenmerken.

Met een studio in Peso da Régua en verhalen vertellend sinds 2013, is Estudiodellas - Fine Art Studio een referentiebedrijf in Portugal en ook in het buitenland, gezocht door pasgetrouwden en van noord tot zuid van Portugal en zelfs van andere landen die hen zoeken voor de jouw unieke en persoonlijke manier om verhalen te vertellen.

Estudiodellas Fine Art Studio heeft een unieke en exclusieve lijn en biedt alle excellentie van perfecte afwerkingen. Ze hebben voorgedefinieerde trouwpakketten, die altijd kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren en behoeften.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.700 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pagamento em 3 tranches
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Bezoeker, laat een review achter over Estudiodellas Fine Art Studio en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Estudiodellas Fine Art Studio

4.9
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
vera_alves90
Door Vera
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Heel erg bedankt voor je fantastische werk!

Ik heb al meerdere keren gezegd dat deze heren tot de nationale top van hun vakgebied behoren en ik word nooit moe om het te herhalen. Ze hebben een jonge, moderne en verkwikkende visie in hun werk met beeld en video.

Op de bruiloft van mijn broer kozen we Fine Art Studios voor onze fotografen toen we op een dag trouwden. Bij het zien van hun werk werd de beslissing daar genomen, zonder enig verzoek of datum voor het evenement. En zo was het, onnodig te zeggen, ze waren gelijk aan zichzelf en deden wat voor hen al gebruikelijk is, een geweldige job. Zozeer zelfs dat ze op onze trouwdag ook werden gekozen als fotografen voor een andere bruiloft die nog moet worden gepland. Als we adviseren? Zonder aarzeling heb ik tot op de dag van vandaag geen werk gezien zoals zij. Nogmaals duizend-en-een bedankt voor het maken van onze bruiloft!

Complimenten,

Fabrice en Vera

Misbruik rapporteren
sararodrip
Door Sara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ontmoette Fine Art Studio op de bruiloft van een vriend en ik was zo onder de indruk van hun werk dat ik wilde dat ze het mijne zouden doen. En ik had niet gelukkiger kunnen zijn met alles wat ze ons de hele dag hebben aangeboden, zowel voor ons als voor onze gasten. We hebben veel berichten ontvangen waarin de Same-Day-video wordt geprezen, wat een must-have is! Ik wilde Carlos en zijn team heel erg bedanken voor het ongelooflijke talent dat ze hebben en voor het nog specialer maken van onze dag! Bruiloft Sara en Carlos - 5 september 2021

Misbruik rapporteren
lolagmaia
Door Estudiodellas Fine Art
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Jong en dynamisch team, met veel smaak, vriendelijk, altijd attent op alle gelegenheden, ze doen perfect werk, zowel op het gebied van fotografie als video. Ik raad ten zeerste aan

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5050-224
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact