Home Weddingplanners Weddingplanners Guanajuato Weddingplanners San Miguel de Allende

Eventos Tavernini - San Miguel de Allende

vertalen

Bent u op zoek naar uw weddingplanner in San Miguel? Perfect! we hebben de ideale optie voor jou, Adriana Tavernini WP, een vrouw die het belang van deze dag begrijpt en wenst dat jij het gelukkigste stel bent op je bruiloft, een perfect moment om volop van deze nieuwe ervaring te genieten en te leven zonder je zorgen te hoeven maken al het andere. Nou, je bent in de handen van een expert met meer dan 10 jaar ervaring in de meest exclusieve evenementen en staat altijd voorop, zodat ze alleen het beste krijgen.

Elke bruiloft is anders, elk evenement is uniek en elk moment wordt het meest speciale, en je kunt het beste van deze dag hebben door je diensten 100% gepersonaliseerd te laten zijn, je bent geïnteresseerd in het kennen van hen en weet hoe hun leven is en wat ze willen voor de dag van uw bruiloft, zodat u kunt vaststellen welk speciaal pakket het beste bij u past en begint te werken met de magie van uw liefde.

Maak je klaar voor dit 2017 want ze hebben magische bruiloften met Mojigangas en High Profile Boho Chic op de beste plek in San Miguel, met uitzicht op het meer en ongelooflijke maanlicht om van je bruiloft een heel andere stijl te maken.

Alles wat je nodig hebt voor deze geweldige dag, zal Adriana Tavernini je kunnen begeleiden om alleen het beste te verkrijgen en zo de bruiloft te kunnen creëren waarvan je altijd al hebt gedroomd: " We zullen je tijdens en gedurende de bruiloft bijstaan om alle details te regelen ... Een uitzonderlijke viering zijn, beheerd en ontworpen tot in de perfectie "- Adriana Tavernini

Bezoeker, laat een review achter over Eventos Tavernini - San Miguel de Allende en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Eventos Tavernini - San Miguel de Allende

4.9 2 reviews
Door edna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hielden van de bruiloft en als evenementen maakte Tavernini dit mogelijk. Alles kwam mooi uit, zelfs beter dan we dachten. De service die ze aanbieden is supergoed en ze zijn altijd op de hoogte van alles wat het koppel nodig heeft. We bevelen ze 100% aan.

Misbruik rapporteren
¡Edna, muchísimas gracias a ustedes por su confianza! Les deseamos una vida llena de bendiciones.
Door Cristina
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Adriana Tavernini is zonder enige twijfel de beste in wat ze doet. Alle gasten voelen zich zeer consetidos in de bruiloft van mijn vriend. Ik zou het iedereen aanbevelen die diensten nodig heeft voor hun bruiloft.

Misbruik rapporteren
Muchísimas gracias!! Nos encanta lo que hacemos y todo es pensando en los novios y sus invitados. Son estos pensamientos los que nos hacen sentirnos orgullosos de lo que hacemos junto con ustedes <3

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
---

Adres

Stad: