Feest met Zorg

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Jullie hebben misschien al een idee over hoe de dag eruit moet zien? Wie je gaat uitnodigen. Opa en oma? Familie, vrienden, collega's? 

Misschien speelt bij jullie de vraag: Wie is er gedurende deze speciale dag bij oma? Of wie zorgt ervoor dat opa aanwezig is op jullie feest? Of wie is er dichtbij of op afstand bij jouw zus? Voor haar kan zo'n dag, zonder begeleiding, wel eens te druk zijn.

  
Ik stel me voor:
Mijn naam is Wilma Klaassen en mijn bedrijf heet Feest met Zorg. De website: www.feestmetzorg.nl
Ik kom uit de (ouderen)zorg en ik ben maatschappelijk werker.  

Wat ik graag wil is dat bij jullie ook alle genodigden op jullie dag aanwezig zijn. 
Samenwerken en afstemmen is belangrijk. De voorbereiding moet goed zijn. Ik maak daarom kennis met jullie speciale gast. Zo vaak als nodig, om vertrouwen op te bouwen. Ze gewoon als het kan. Want afhankelijk zijn of worden hoort bij het leven. Desgewenst maak ik kennis met familie of mantelzorger. Zeker met de ceremoniemeester. En als het nodig is ook met de thuiszorg. Zo krijg ik een beeld en overzicht. Op de dag zelf ben ik, dichtbij of op afstand, aanwezig.

Ik heb aandacht en oog voor deze speciale gast maar ook voor het geheel. Daarnaast begrijp ik maar al te goed dat het best lastig kan zijn om zorg uit handen te geven. Maar ik weet als geen ander dat dit ook rust kan geven. We doen het samen.

Citaat Wilma
'Het was best een zorg. Ik vroeg me af: Wie is er bij mijn dochter tijdens mijn trouwdag? Zodat niet iemand van mijn directe kring de hele dag bij haar hoeft te zijn. Mijn dochter is namelijk afhankelijk van intensieve begeleiding. En haar zus is ceremoniemeester, zij kan niet de hele dag bij haar zusje zijn. Natuurlijk 'zien' we haar op deze dag en hebben we contact. Maar de focus op haar welzijn moet van iemand komen die de vaardigheid heeft en met wie Naomi vertrouwd is. Iemand die weet hoe dit gaat. Die haar uit de drukte haalt voordat er signalen van onrust zijn.' 

Dit is allemaal gelukt! Iedereen heeft genoten.

Dus... ga jij trouwen? Of er staat een andere speciale gelegenheid op stapel? En je wilt een kennismakingsgesprek?
Neem dan gerust contact op met mij. Dan gaan we om de tafel.

Mijn wens is dat iedereen op het feest kan zijn en dat iedereen ontspannen kan genieten. Dat iederere genodigde deelgenoot kan zijn van deze dag. Flexibel en op maat. Ongeacht leeftijd of beperking.
Afgestemd op wat mogelijk is in zijn of haar en jullie specifieke situatie. Zo natuurlijk mogelijk.

Ik sta voor jullie en deze ene speciale genodigde klaar. Voorafgaand en tijdens jullie bruiloft. Willen jullie dat deze ene dierbare persoon niet ontbreekt? Ik ga er voor zorgen. 

Algemeen

Ik richt me in principe op de volgende provincies: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Maar mocht jullie feest zich buiten deze provincies afspelen of  jullie genodigde woont elders neem dan gerust contact op. Dan overleggen we.
Ik ben bekend met de Nedersaksische streektalen.

Succes en veel plezier met de voorbereidingen!
Wilma

Bezoeker, laat een review achter over Feest met Zorg en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 1 mening
Door liannepotze91
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 26 Oktober 2018 mochten mijn man en ik elkaar het ja woord geven. Deze mooie en speciale dag wil je graag samen met je vrienden en familie beleven. Zo wilde ik ook graag dat mijn oma er bij kon zijn van 82 jaar oud. Alleen ik wilde mijn moeder (die elke dag voor oma klaar staat en vaak bij haar komt om te helpen) niet belasten om die dag voor mijn oma te moeten zorgen. Mijn oma is slecht ter been en is erg bang om te vallen. Ook met het vervoer lukte het niet om oma op die dag mee te nemen qua rolstoel etc. Ik wilde dat mijn moeder die dag ook volop zorgeloos kon genieten van onze trouwdag. Via via kwamen we in contact met Wilma. Een spontane en een hele lieve vrouw. Op onze trouwdag was ze van begin tot eind bij oma. Ze nam oma overal mee in de auto, en ze begeleide oma mee naar het toilet etc. Op die dag hoefden we ons geen zorgen te maken om oma, want ze was in goede handen. Ook vond oma het erg gezellig met Wilma. Ik ben erg blij dat zo op deze manier iedereen heeft kunnen genieten van onze mooie dag. Nogmaals heel erg bedankt Wilma! :)

Liefs, Lianne.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Mijn dienstverlening heeft alles te maken met mensen. Mensen in situaties die over het algemeen wat minder veerkrachtig zijn. Wat ik doe is een kennismakingsgesprek voeren met jullie als a.s. bruidspaar. (En met de persoon die veel over de situatie van de genodigde weet, misschien ben jij dit zelf of een ander familielid). Hieruit komt dan globale omschrijving van mijn werkzaamheden. Met voorlopig kostenplaatje. Deze wordt in overleg bijgesteld en aangescherpt en vervolgens geaccordeerd door jullie. Ik vraag vooraf 50% van het bedrag te voldoen.
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 9717 GH
Stad: 7848 EB
Gerelateerde tags:
  • Vervoer gasten
  • Midden