Filipe Santos - Fotografia

  • Prijsklasse Luxueus

Bruidsfotografie is niet meer wat het was. Vandaag kun je ervoor zorgen dat wanneer je je trouwalbum laat zien aan je kleinkinderen, je dezelfde trots en opwinding voelt als toen de beelden werden vastgelegd. Kies gewoon een professional die zich, net als Filipe Santos, bezighoudt met opnemen, voorbij de momenten, de gevoelens.

Filipe Santos, geboren in Porto en met een studio in Santa Maria da Feira, studeerde audiovisuele werken, met name afbeeldingen, en vanaf de eerste lesdag leerde hij dat fotografie zijn passie was: " Onze herinnering bestaat uit beelden , kijk naar het verleden en glimlach. Mijn doel is om al die herinneringen vast te leggen, deze unieke en eeuwige momenten. "

De diensten aangeboden door de Filipe Santos Fotografie studio zijn georganiseerd in pakketten die beginnen bij 950 euro en gaan tot 2.000 euro en omvatten trouwreportages en film, evenals pre-bruiloft en na-bruiloft (Love the Dress) sessies.

Bezoeker, laat een review achter over Filipe Santos - Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Filipe Santos - Fotografia

5.0 12 reviews
Door Catarina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Iets waar we op onze bruiloft op aandrongen, was het hebben van een goede fotograaf, zodat we over een paar jaar de emoties van die dag konden zien en herbeleven.
Dit alles en nog veel meer vonden we in dit team!
Of het nu in de singles sectie of op de trouwdag was, iedereen gaf ons rust en kalmte zodat alles goed zou gaan en dat is precies wat er gebeurde.
Alles stroomde natuurlijk en op geen enkel moment stopten we met doen wat we wilden, want we moesten foto's gaan maken ... zoiets niet!
Om nog maar te zwijgen van de kwaliteit van de foto's die EXPETACULARMENTE GOED zijn !!!


BEDANKT Filipe, Ana, João en Sofia en blijf de professionals van uitmuntendheid die je bent !!


Catarina & João
10-03-2020

Misbruik rapporteren
Door Vania
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kende de baan al. Maar het was fantastisch om de professionaliteit en toewijding op zo'n speciale dag te zien.

Zeer toegewijd, eenvoudig, vriendelijk.

4 excellentieprofessionals

Misbruik rapporteren
Door Liliana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor alle toekomstige bruidegoms ... denk niet eens twee keer na. Ze zijn wat u zoekt, de keuze is al gemaakt. Mijn gasten vandaag is de dag dat ze het onthouden en zeggen "oh pah je fotografen ...." als je mooie foto's waardig voor Pinterest, vulgair en dat alle bruiden wilt hebben, kies ze dan niet. Met hen heb je je foto's !! met jouw essentie vangen ze die unieke momenten op waarvan je je precies herinnert wat je toen zei of dacht. Geen enkel paar is hetzelfde als een ander, ze zijn als het lezen van de persoon die je bent en naar kunst gaan! Kies het Filipe Santos-team

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1400€
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
No acto de reserva e de entrega.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
A fotografia de casamento é uma arte menor? O fotógrafo de 26 anos, dono de uma loja de fotografia em Lourosa, Santa Maria da Feira, responde com o seu trabalho. Em Abril, trouxe do World Wedding Photo, concurso internacional que teve lugar em Barcelona, um primeiro prémio com uma imagem de uma noiva-princesa num bosque, um segundo lugar com um casal a beijar-se debaixo de água, e mais quatro menções honrosas. A feliz estreia neste concurso com concorrentes de seis países aguçou-lhe o apetite.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 4535
Stad: