• Website

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof straalt luxe en koninklijke allure uit. Vier op deze unieke locatie jullie gehele bruiloft  en laat je overweldigen door de sfeer van het historische verleden en uitstekende service. Paleis Stadhouderlijkhof is één van de officiele trouwlocaties dus jullie hoeven niet naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te voltrekken.

Geef het jawoord in de prachtige 'Gele Zaal' die bekend staat als een rijk aangeklede zaal met kroonluchters, gele zijde aan de wanden en een hoog plafond. Hierdoor krijgt jullie ceremonie een koninklijk tintje en zal jullie en jullie gasten lang bijblijven. Bij mooi weer is er ook een mogelijkheid om buiten te trouwen in de prachtige Hoftuin.

Wij verzorgen ook graag de culinaire invulling van jullie huwelijk. De hapjes, drankje en gerechten van de receptie, diner en feestavond zullen aan al jullie wensen voldoen. Door de goede service van onze gastheren en gastvrouwen samen met de overheerlijke gerechten, wordt er gezorgd voor een onvergetelijke ervaring bij ons restaurant Bar Bistro DuCo Leeuwarden. 

Er zijn tal van mogelijkheden bij deze bijzondere locatie. Samen bespreken wij graag jullie wensen en nemen we graag jullie zorg uithanden.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 8911 HJ