• Prijsklasse Midden
  • Website

Hallo.

Als u door ons aanbod bladert en overweegt ons in te huren om uw huwelijksvideo te maken, willen we u feliciteren. Het betekent dat je een uniek gevoel voor esthetiek en goede smaak hebt. We zijn blij omdat al onze klanten zo zijn. Het is voor hen dat we films maken vol magie en emoties die gewaardeerd zullen worden door iedereen met een artistieke ziel. 

Wij vinden dat iedereen de hoogste kwaliteit verdient, daarom bieden wij standaard en zonder meerprijs: een film in 4K resolutie, elektronische beeldstabilisatoren, sliders, geluidsrecorders en filmverlichting. Daarnaast heb je op je trouwdag gratis buitensessies! Tot nu toe was dergelijke kwaliteit beschikbaar met een budget van meer dan PLN 5.000!

We zullen niet gecharmeerd zijn van het feit dat we de beste apparatuur op de markt hebben en we voortdurend in ontwikkeling zijn omdat weinig mensen geïnteresseerd zijn in technische details (maar als iemand erover wil praten, nodigen we je uit - we houden van technische discussies; )) Kijk in plaats daarvan naar onze films! :)

We komen uit Neder-Silezië, maar de afstand is geen probleem voor ons - we zullen er komen, we zullen bereiken en we zullen overal naartoe zeilen :)

Vergeet niet dat ons aanbod ook huwelijksfotografie - film + fotopakketten omvat vanaf PLN 7.300. Schrijf of bel ons en we beantwoorden graag al uw vragen. 

Het beste!
ukasz Szczęsny

Bezoeker, laat een review achter over Focus on light en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Focus on light

4.9 13 reviews
Door Monika
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben erg blij met de samenwerking met Focus films! Onze film en trouwvideo zijn geweldig en weerspiegelen eigenlijk perfect de sfeer van de hele dag, van meer ontroerende momenten tot een wild feest ;) Samenwerking en sensationeel contact, ik beveel het van harte aan

Misbruik rapporteren
Door Ismena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik raad het met heel mijn hart aan! Ik wilde dat onze bruiloft op een perfecte manier zou worden vereeuwigd, dat het materiaal jarenlang kon worden bekeken zonder je ogen af te wenden en de emoties te ervaren die ons vergezelden op deze mooie dag, zo zijn de muziekvideo, film en foto's zoals zijn fantastisch, magisch. Je kunt keer op keer kijken! Ik ben erg blij met de samenwerking🤩

Misbruik rapporteren
Door Paulina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We waren lange tijd op zoek naar een geschikte cameraman en zodra we de muziekvideo's van Łukasz zagen, wisten we dat dit het was en konden we niet beter. Eerder was ik aan het benadrukken hoe het zou zijn met de aanwezigheid van de camera, maar er was niets te doen, de sfeer was geweldig en de jongens waren erg aardig. De film is prachtig! Kwaliteit is een fluitje van een cent, elk detail is tot in de puntjes verzorgd. We willen de cameramannen nogmaals bedanken en de rest aanbevelen

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
3700
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Po wstępnych ustaleniach podpisujemy umowę, do której pobieramy zadatek.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nasz styl znacznie odbiega od innych twórców i okreslamy go jako cinema-boho. Zawsze staramy się by każdy film miał "duszę" a nie był zlepkiem przypadkowo dobranych scen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
4 lata
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Pracujemy zespołowo, ale wszystko zależy od indywidualnego zamówienia.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Średnio 90 dni, ale dajemy sobie maksymalny czas 180

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek