Home Foto en Video Foto en Video Dolnośląskie Foto en Video Wrocław

Focus on light

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Dolnośląskie Foto en Video Wrocław

Focus on light

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Hallo.

Als u door ons aanbod bladert en overweegt ons in te huren om uw huwelijksvideo te maken, willen we u feliciteren. Het betekent dat je een uniek gevoel voor esthetiek en goede smaak hebt. We zijn blij omdat al onze klanten zo zijn. Het is voor hen dat we films maken vol magie en emoties die gewaardeerd zullen worden door iedereen met een artistieke ziel.

Wij vinden dat iedereen de hoogste kwaliteit verdient, daarom bieden wij standaard en zonder meerprijs: een film in 4K resolutie, elektronische beeldstabilisatoren, sliders, geluidsrecorders en filmverlichting. Daarnaast heb je op je trouwdag gratis buitensessies!

We zullen niet gecharmeerd zijn van het feit dat we de beste apparatuur op de markt hebben en we constant in ontwikkeling zijn omdat maar weinig mensen geïnteresseerd zijn in technische details (maar als iemand erover wil praten, nodigen we je uit - we houden van technische discussies; )) Kijk in plaats daarvan naar onze films! :)

We komen uit Neder-Silezië, maar de afstand is geen probleem voor ons - we zullen er komen, we zullen bereiken en we zullen overal naartoe zeilen :)

Vergeet niet dat ons aanbod ook huwelijksfotografie - film + fotopakketten omvat vanaf PLN 7900. Schrijf of bel ons en we beantwoorden graag al uw vragen.

Al het beste!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
PLN 4.400
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Po wstępnych ustaleniach podpisujemy umowę, do której pobieramy zadatek.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
5
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Focus on light

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(14)
gorzna.anna
Door Anna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een trouwfilm is een heel belangrijk souvenir, dus ik heb tientallen films en muziekvideo's bekeken voordat ik de beste koos, d.w.z. Focus op Light Professionalism vanaf het allereerste begin, maar vooral een PRACHTIG eindresultaat. De film is met de grootste zorg geschoten en gemonteerd. Mijn man en ik zijn heel blij en bevelen het aan!

ps. We hadden ook geen probleem met het wijzigen van de trouwdatum (twee keer). Tijdens de pandemie was niet elke huwelijksaanbieder zo begripvol, dus ook daar bedankt voor!

Misbruik rapporteren
monika2772
Door Monika
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ben erg blij met de samenwerking met Focus films! Onze film en trouwvideo zijn geweldig en weerspiegelen eigenlijk perfect de sfeer van de hele dag, van meer ontroerende momenten tot een wild feest ;) Samenwerking en sensationeel contact, ik beveel het van harte aan

Misbruik rapporteren
isiunia
Door Ismena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik raad het met heel mijn hart aan! Ik wilde dat onze bruiloft op een perfecte manier zou worden vereeuwigd, dat het materiaal jarenlang kon worden bekeken zonder je ogen af te wenden en de emoties te ervaren die ons vergezelden op deze mooie dag, zo zijn de muziekvideo, film en foto's zoals zijn fantastisch, magisch. Je kunt keer op keer kijken! Ik ben erg blij met de samenwerking🤩

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 59-600

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact