• Prijsklasse Midden
  • Website

Hallo.

Als u door ons aanbod bladert en overweegt ons in te huren om uw huwelijksvideo te maken, willen we u feliciteren. Het betekent dat je een uniek gevoel voor esthetiek en goede smaak hebt. We zijn blij omdat al onze klanten zo zijn. Het is voor hen dat we films maken vol magie en emoties die gewaardeerd zullen worden door iedereen met een artistieke ziel. 

Wij vinden dat iedereen de hoogste kwaliteit verdient, daarom bieden wij standaard en zonder meerprijs: een film in 4K resolutie, elektronische beeldstabilisatoren, sliders, geluidsrecorders en filmverlichting. Daarnaast heb je op je trouwdag gratis buitensessies! Tot nu toe was dergelijke kwaliteit beschikbaar met een budget van meer dan PLN 5.000!

We zullen niet gecharmeerd zijn van het feit dat we de beste apparatuur op de markt hebben en we voortdurend in ontwikkeling zijn omdat weinig mensen geïnteresseerd zijn in technische details (maar als iemand erover wil praten, nodigen we je uit - we houden van technische discussies; )) Kijk in plaats daarvan naar onze films! :)

We komen uit Neder-Silezië, maar de afstand is geen probleem voor ons - we zullen er komen, we zullen bereiken en we zullen overal naartoe zeilen :)

Vergeet niet dat ons aanbod ook huwelijksfotografie - film + fotopakketten omvat vanaf PLN 7.300. Schrijf of bel ons en we beantwoorden graag al uw vragen. 

Het beste!
ukasz Szczęsny

Bezoeker, laat een review achter over Focus on light en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Focus on light

4.9 9 reviews
Door edition1103
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Focus on light doet geen trouwfilms. Hij maakt echte films over liefde, vol emoties, emoties en vreugde die op grote bioscoopschermen te vinden waren.

De film en muziekvideo die we ontvingen zijn gemaakt op het beste niveau! De beste momenten werden vastgelegd en alles, elke gast zag er perfect uit. Zonder twijfel is dit vanaf nu onze favoriete film die we elke dag zouden kunnen kijken :)

Łukasz is niet alleen zeer deskundig en goede opnameapparatuur maar heeft ook intuïtie en talent! Hij is een uitstekende waarnemer en luisteraar. Onze film is helemaal naar onze zin. De muziekselectie is meesterlijk omdat onze favoriete nummers er zijn.

Łukasz is professioneel en eerlijk. Hij heeft ons enorm geholpen op onze trouwdag. Hij gaf waardevolle tips en ontspande de sfeer. Er is zoveel vrijheid en openheid in hem. Het is een plezier om met hem samen te werken. We zijn erg blij dat we Łukasz hebben gevonden en hij kreeg de opdracht om onze belangrijkste dag in het leven vast te leggen, want dankzij hem hebben we een aandenken waar we nooit van hadden gedroomd. De mooiste !!

We raden het met heel mijn hart aan! U zult net zo blij zijn als wij. Echt de moeite waard.

Nogmaals bedankt! <3

Misbruik rapporteren
Serdecznie dziękujemy :D
Door e.czuczman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik raad Łukasz aan als filmmaker voor je bruiloft met een zuiver geweten! Hoofdzakelijk voor:

- Professionaliteit. Prachtig opgenomen, bewerkte film en clip met één camera. Perfect geselecteerde muziek.

- Flexibiliteit. Het was geen probleem om een online interview te regelen en verwachtingen en mogelijkheden te bespreken. Łukasz probeert je eerst beter te leren kennen en stelt verschillende mogelijkheden voor.

Łukasz kan alle belangrijke emoties vastleggen!

Dank u,

Ewelina en Jose

Misbruik rapporteren
Door joanna.gamrot
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Focusfilms zijn briljant! Hoewel we ze alleen op de trouwdag zagen, introduceerden ze zo'n warme en positieve sfeer dat we het gevoel hadden dat we ze al jaren kenden. Ze ontlasten onze stress, waren onmerkbaar en tegelijkertijd zeer behulpzaam en legden ze elk belangrijk moment van de dag vast. We hebben zeer snel foto's en video's en deze overtroffen onze stoutste verwachtingen. Ze verheugden ons niet alleen, maar ook onze families en vrienden. Mijn man en ik kunnen me geen betere keuze voorstellen dan Focus Films! Het zijn echte professionals, vol talent en passie, en tegelijkertijd ongelooflijk hartelijke en positieve mensen, waardoor de samenwerking met hen geweldig is. We raden het iedereen aan en we garanderen dat je geen spijt krijgt van het kiezen van Focus Films, omdat ze absoluut de beste zijn!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
3700
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Po wstępnych ustaleniach podpisujemy umowę, do której pobieramy zadatek.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nasz styl znacznie odbiega od innych twórców i okreslamy go jako cinema-boho. Zawsze staramy się by każdy film miał "duszę" a nie był zlepkiem przypadkowo dobranych scen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
4 lata
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Pracujemy zespołowo, ale wszystko zależy od indywidualnego zamówienia.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Średnio 90 dni, ale dajemy sobie maksymalny czas 180

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek