Formato Produções e Eventos

  • Prijsklasse Midden

Ontworpen door Juliana Freitas Events Producer met een bachelordiploma in toerisme, gastvrijheid en evenementen met een postdoctorale MBA in strategisch bedrijfsbeheer en gespecialiseerd in verkoop en marketing aan de Killarney School of Ireland, Formato Produções e Eventos streeft naar constante kwaliteit in de processen van elk project en uitvoering. Alle stappen worden gebouwd op basis van het profiel van de klant en het management wordt nauwlettend gevolgd door degenen die zorgen voor een effectieve dienstverlening voor zowel de betrokken leveranciers als de eindklant.

Formato speelt op de evenementenmarkt op een unieke en innovatieve manier. Personal Events is een speciale adviseur die uw evenement begeleidt vanaf de eerste vergadering tot de uitvoering van het feest, zodat de bruid en bruidegom er zeker van zijn dat er geen zorgen zullen zijn en dat alles zal verlopen zoals gepland.

Neem contact op met Format Productions en plan een vergadering. Maak kennis met het team dat je op het meest bijzondere moment van je leven bij je zal hebben.

Bezoeker, laat een review achter over Formato Produções e Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Formato Produções e Eventos

5.0 27 reviews
Door Luiza
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ju is een ongelooflijke professional, naast een partner en vriend! Ze behandelt alles met grote eenvoud en perfectie tot in de kleinste details om het evenement perfect te maken. Op de dag dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken, heb ik alles aan haar overhandigd en ze maakte mijn nacht vredig en heel bijzonder. Ze is uitzonderlijk !!!

Misbruik rapporteren
Door Daniela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De Jú is fantastisch !!! Mijn bruiloft gepland met aandacht voor de kleinste details! Hij hield bijna maandelijkse bijeenkomsten zodat de bruiloft op een lichte en prettige manier werd voorbereid, zonder haast! Hij zorgde niet alleen voor de organisatie van het evenement, maar ook voor mij, en maakte zich zorgen over mijn angsten en zorgen! Hij behandelde me met de grootste genegenheid ter wereld en deed zelfs weinig om mijn neefjes op te leiden die bloemenmeisjes en pagina's zouden worden! Er is een geweldig team dat haar adviseert op de dag van het evenement, wat mij veel zekerheid en rust heeft gegeven! Jú heeft zeker een van de beste fasen van mijn leven perfect gemaakt! Ik raad het aan met mijn ogen dicht!

Misbruik rapporteren
Door Talita
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ju was meer dan een ceremonialist, werd een vriend. We hebben samen moeilijke tijden doorgemaakt en ze was er altijd naast me met haar lieve manier om me alleen maar positieve dingen te laten zien. Onze bruiloft was magisch. Alles was op afstand georganiseerd met talloze videogesprekken, WhatsApp en ontmoetingen met mijn moeder en broer in Brazilië. Ze was in staat om twee culturen in een prachtig feest te plaatsen, waar zelfs veel gasten geen Portugees spraken. Ju en haar team zijn erin geslaagd om onze gasten in het Engels te bedienen met alle professionaliteit en zorg. Braziliaanse en Duitse tradities werden gehandhaafd en terwijl het werkte, was alles geweldig. Ik kan Ju en zijn Format-team alleen maar bedanken voor hun bekwaamheid en enorme genegenheid voor ons. Zelfs vandaag geven onze gasten commentaar op onze bruiloft. De beste keuze die we hebben gemaakt! ️

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 30320-570
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden