Click E Chic. Wedding Photo Shoot

  • Prijsklasse Midden

HET RITME VAN EEN KLIK

Een mooie muziek wordt altijd welwillend beluisterd, of het nu een stuk is dat wordt uitgezonden op de radio, een mp3, een cd. Zijn aantekeningen kunnen aan herinneringen worden gekoppeld, of ze weten hoe speciale snaren in ons kunnen trillen. Fotografie is als muziek: met zijn beeldende kracht bewaart het herinneringen, fascineert het, beweegt het onbewuste gedachten.
Met welk medium dan ook wordt genomen, een foto moet ontvoeren, slepen, zoals muziek. Het moet bepaalde regels volgen en ze vervolgens afwijzen, innoveren en een eigen stijl ontwikkelen, dat 'geluid' dat het speciaal en onderscheidbaar maakt onder velen.
Het is met deze geest dat Click E Chic beweegt: unieke en originele foto's die smaak, techniek en ironie combineren en die digitaal kunnen worden gemaakt, op film, op polaroid; vervolgens afgedrukt in een boek, of ingelijst in passepartout en opgeslagen in de Crystal Photo Box, wat van belang is, is altijd en in ieder geval de hoge kwaliteit van de foto's, ongeacht het medium en de gebruikte ondersteuning.
Klassiek, pop, rockdans: de soundtrack van de hele dag volgt verschillende ritmes, die allemaal kunnen worden weergegeven in een afbeelding van Click E Chic.
De oorsprong van zijn fotografen uit verschillende werelden - mode, publicatie, kunst - zorgt ervoor dat de studio een creatieve houding behoudt, wat onconventionele maar altijd elegante en exclusieve huwelijksdiensten genereert.
De vooraf gedefinieerde houdingen zijn verboden, elk huwelijk is anders en de uniciteit ervan schijnt door in de opnamen. Elke oplegging verbannen, in de foto's ontstaan de luchtigheid, de vreugde en de schoonheid van de dag.

Klik op E Chic: onze gratis look genereert unieke foto's!

Bezoeker, laat een review achter over Click E Chic. Wedding Photo Shoot en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Click E Chic. Wedding Photo Shoot

4.9 9 reviews
Door Giulia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"Omdat elke foto een verhaal vertelt"

Ik ontmoette Andrea en Barbara op het huwelijk van een vriend 3 jaar geleden. We besluiten ook te trouwen, ik schrijf meteen een bericht naar Andrea: ".. ben je 21 september? Zonder jou kun je het niet doen !!!"

Andrea en Barbara zijn geweldig: je hebt de spontaniteit van momenten, van onze momenten, vastgelegd en laten leven op de foto's die je voor ons hebt gemaakt. Uw foto's vertellen ons verhaal, ze onthullen de villa, de kleuren, de gezichten en de glimlach van onze vrienden en familieleden. Deze foto's hebben een ziel, ze zijn een bom van emoties, een overstromende rivier die ons overweldigt telkens we ons zorgen maken .

Geen urenlang poseren en geen foto's gelijk aan duizend anderen al gezien. Alleen zoveel plezier, zoveel ernst en zoveel indiscretie.

Je hebt onze speciale dag vereeuwigd en elke keer dat we door de pagina's van ons album bladeren, kunnen we dezelfde emoties ervaren, dezelfde stemmen horen en de woorden onthouden die we hebben uitgewisseld! Bedankt, enorm!

Misbruik rapporteren
Door Michela
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Bedankt jongens !!! Met Andrea en Barbara was het liefde op het eerste gezicht! Onmiddellijk duidelijk en beschikbaar! We wilden geen saaie foto's met absurde houdingen en ze hebben onze verwachtingen ver overtroffen! Ik ben nog nooit bang geweest voor de lens, wat vaak gebeurt. Telkens als ik de foto's van die dag zie, lach en huil ik van geluk! Je hebt het perfecte frame voor die dag gezet! Ik, Salvo en kleine Sara, heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
Door Francesca
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Click & Chic: echte professionals! Schoten van hoge kwaliteit hebben mijn trouwalbum elegant maar origineel gemaakt! Consigliatissimi !!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1.800
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30 % caparra confirmatoria 40% prima del matrimonio 30 % saldo alla consegna
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Il nostro studio è a Milano, ma eseguiamo servizi in tutta Italia e all'estero. Lavoriamo con tecniche alternative e particolari e alterniamo fotografia analogica e digitale; sviluppiamo in pirogalloro e stampiamo al platino palladio, o con pigmentazione al carbone. Eseguiamo servizi in Polaroid e Lomography. Non abbiamo regole fisse, ma scegliamo ogni volta gli strumenti più adatti a rappresentare l'evento, dando comunque spazio alla creatività.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 20139
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek