• Website

Funky-Dogs.com biedt een ruim assortiment aan luxe corsages en bloemenkransen, smoking bandana's en strikken, halsbanden en riemen en nog meer unieke hondenartikelen voor de mooiste dag van jullie leven!

Steeds meer koppels kiezen ervoor om hun kameraad mee te nemen naar hun trouwdag. Je hond als ringendrager? Funky Dogs heeft prachtige ringenkussens (in diverse maten) voor aan de halsband in het assortiment, voor kleine en grote honden. Maar ook op jullie trouwfoto's mag jullie viervoeter niet ontbreken. Hij of zij zal stralen met een mooie bruiloft-accessoire zoals een van de unieke handgemaakte satijnen sets, bloemenkransen, halsband corsages, strikken of stropdassen. Alle trouwaccessoires hond hebben we in kleine en grote maten en zijn met liefde handgemaakt en exclusief bij deze webwinkel verkrijgbaar.

Hondenartikelen

Wist je dat je bij Funky Dogs ook terecht kunt voor exclusieve hondenhalsbanden, hippe hondenriemen, stoere honden bandana’s en nog veel meer unieke hondenaccessoires? Want deze online hondenwinkel heeft ook luxe hondenmanden en unieke hondentipi’s, want jouw hond verdient toch ook het allerbeste? Deze hondenartikelen zijn exclusief verkrijgbaar bij Funky Dogs, dus kom snel eens kijken en laat je verrassen!

Wij wensen je veel plezier op Funky-Dogs.com!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s