Funky Dogs - Trouwcollectie voor honden

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Funky Dogs - Trouwcollectie voor honden

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Funky-Dogs.com biedt een ruim assortiment aan luxe corsages en bloemenkransen, smoking bandana's en strikken, halsbanden en riemen en nog meer unieke hondenartikelen voor de mooiste dag van jullie leven!

Steeds meer koppels kiezen ervoor om hun kameraad mee te nemen naar hun trouwdag. Je hond als ringendrager? Funky Dogs heeft prachtige ringenkussens (in diverse maten) voor aan de halsband in het assortiment, voor kleine en grote honden. Maar ook op jullie trouwfoto's mag jullie viervoeter niet ontbreken. Hij of zij zal stralen met een mooie bruiloft-accessoire zoals een van de unieke handgemaakte satijnen sets, bloemenkransen, halsband corsages, strikken of stropdassen. Alle trouwaccessoires hond hebben we in kleine en grote maten en zijn met liefde handgemaakt en exclusief bij deze webwinkel verkrijgbaar.

Hondenartikelen

Wist je dat je bij Funky Dogs ook terecht kunt voor exclusieve hondenhalsbanden, hippe hondenriemen, stoere honden bandana’s en nog veel meer unieke hondenaccessoires? Want deze online hondenwinkel heeft ook luxe hondenmanden en unieke hondentipi’s, want jouw hond verdient toch ook het allerbeste? Deze hondenartikelen zijn exclusief verkrijgbaar bij Funky Dogs, dus kom snel eens kijken en laat je verrassen!

Wij wensen je veel plezier op Funky-Dogs.com!

Meningen over Funky Dogs - Trouwcollectie voor honden

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact