Een bruidstaart met hoog WOW effect, dat opvalt en echt uniek is?

Dan kun je bij Garden of Sweets terecht voor een exclusieve bruidstaart voor de moderne bruid die net alles even anders wilt. naast bruidstaarten zijn er vele mogelijkheden om voor bijzondere en luxe sweets te kiezen. Als onderdeel van de sweettable of juist in plaats van een bruidstaart.

Een daarvan is de signature sweet waar Garden of Sweets bekend om staat; de cakepopsicle. Een stuk smeuige cake op een stokje omhult door een laag witte chocolade en geheel in stijl gedecoreerd.

Niet alleen de looks maar ook de smaak zal jullie en je gasten bij blijven. Alle Garden of Sweets (bruids) taarten zijn custom-made, op basis van zijdezachte italiaanse meringue botercreme en zonder fondant. Met een zeer uitgebreide keuze in smaakmogelijkheden en combinaties. 

Bijna te mooi om op te eten!

Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na ontvangst van de offerte die aan de hand van de proeverij wordt opgesteld heeft u 2 weken de tijd om deze te bevestigen. Om deze te bevestigen dient u 50% van het bedrag te betalen en de resterende 50% dient uiterlijk een maand voor de bruiloft voldaan te worden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Garden of Sweets en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Garden of Sweets

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6222

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier