Home Weddingplanners Weddingplanners Rhône (69) Weddingplanners Pommiers

GIACOMELLI - Wedding Planner France et Italie

Home Weddingplanners Weddingplanners Rhône (69) Weddingplanners Pommiers

GIACOMELLI - Wedding Planner France et Italie

  • Bedrijfskenmerk: professionnalisme, sur-mesure
vertalen

Marie-Laure Giacomelli combineert passie en ervaring en heeft alles in huis om de bruiloft van je dromen te creëren. Vanaf de organisatie tot aan D-Day heeft u een toegewijde organisator aan uw zijde die u begeleidt , adviseert en helpt tijdens de voorbereidingen.

Het doel: een zorgeloze organisatie en een evenement waar u zorgeloos van kunt genieten! Of u nu een groot feest of een intieme bruiloft in een kleine commissie wilt, of zelfs een uitje voor twee (schaking) , Marie-Laure begeleidt u om unieke, elegante en authentieke evenementen te creëren.

Voor de meer avontuurlijke gasten neemt Giacomelli Weddings u mee op ontdekkingstocht door Italië! Religieus huwelijk, symbolische ceremonie of geregistreerd partnerschap, Marie-Laure begeleidt u om de mogelijkheden van dit prachtige land te ontdekken. Marie-Laure, een geweldige reiziger, is nu gevestigd in Lyon met haar bureau. Deze jaren van reizen rond de wereld vormen een onmiskenbare troef voor het organiseren van bruiloften voor internationale koppels in Frankrijk en Italië . Want bij Giacomelli Weddings spreken we zowel Frans als Engels en Italiaans ! Waarom zou je er niet van genieten?

Om zich aan ieders behoeften aan te passen, zal Giacomelli Weddings u, na een eerste kennismakingsgesprek, een gepersonaliseerde offerte aanbieden met erelonen en een schatting van de uren die kunnen evolueren en zich kunnen aanpassen aan veranderingen in uw project tijdens de voorbereidingen. Of u nu een complete organisatie , D-Day coördinatie of een advies- en ondersteuningsafspraak wilt, u kunt via onderstaande link een afspraak maken per video om een ontdekkingsbijeenkomst te organiseren, elkaar te leren kennen en over uw project te vertellen: https ://calendar.app.google/RwzJFVJkCtDuFNME9

Marie-Laure, afgestudeerd aan een business school, gespecialiseerd in evenementenbeheer en luxehotels , begon haar carrière bij de Cheval Blanc Courchevel en het Château de Bagnols, eersteklas essentials. Dus nadat hij sportevenementen in het buitenland had georganiseerd, de komst van prestigieuze merken had begeleid en gala's en bruiloften voor persoonlijkheden van over de hele wereld had georkestreerd, kwam het idee om zijn eigen bureau te openen als vanzelfsprekend. Om u de beste service te bieden, voltooide Marie-Laure haar opleiding bij ASSOCEM, de nationale vereniging van huwelijksplanners, waarvan zij actief lid is, en tijdens verschillende geavanceerde workshops en opleidingen in huwelijksbloemontwerp en -kunst.

Zijn carrière brengt kennis, ervaring en professionaliteit samen, maar ook een portfolio vol getalenteerde en professionele dienstverleners. Het perfecte recept voor het organiseren van een onvergetelijke bruiloft!

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
professionnalisme, sur-mesure
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Les paiements s'échelonnent grâce à un système d'acomptes. Les paiements peuvent se faire par virement ou par chèque
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Frans, Engels, Italiaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over GIACOMELLI - Wedding Planner France et Italie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over GIACOMELLI - Wedding Planner France et Italie

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
Koryn
Door Koryn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Marie-Laure is zowel attent als proactief. Ze biedt je haar talent en haar passie aan! Een geweldige professionele cocktail die je zonder matiging kunt huren.

Misbruik rapporteren
colinedavidevents
Door Coline
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Marie-Laure is een uitstekende weddingplanner, haar ervaring en openhartigheid maken haar de perfecte bondgenoot bij het organiseren van een bruiloft. Ze is ook een onberispelijke professionaliteit met het team van dienstverleners en een gezonde sfeer maken het succes van een evenement! Ik beveel haar van harte aan

Misbruik rapporteren
sylvain.bouzat1
Door Sylvain
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Responsief, professioneel, glimlachend, zeer toegewijd aan haar missie en attent, Marie-Laure beheerst de projecten die haar worden toevertrouwd volledig. Marie-Laure is een zeer professionele Wedding Planner met wie ik de kans heb gehad om meerdere jaren samen te werken. Ik beveel Marie-Laure ten zeerste aan om je te begeleiden op je prachtige huwelijksproject. Een gouden en sprankelende persoonlijkheid, die met veel empathie en vriendelijkheid aan je zijde zal staan! IK RAAD AAN :)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 69480

Je suis basée dans le Beaujolais et organise des mariages et élopements en France et en Italie.
Les entrevues sont font uniquement sur rdv. Vous pouvez réserver un rendez-vous découverte en visio directement ici: https://calendar.app.google/RwzJFVJkCtDuFNME9 

Stad: 69480

Vous pouvez réserver un rendez-vous en visioconférence ou m'appeler pour prendre rendez-vous 

Stad: 69480
Stad: 69480

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier