Giacomelli Weddings - Wedding Planner

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Door passie , ervaring en creativiteit te combineren, heeft Marie-Laure Giacomelli alles wat je nodig hebt om de bruiloft van je dromen te creëren. Van de organisatie tot de grote dag heb je een toegewijde organisator aan je zijde die je begeleidt , adviseert en helpt tijdens de voorbereidingen.

Het doel: een stressvrije organisatie en een evenement waar je onbezorgd van kunt genieten! Of u nu een groot feest wilt of een intieme bruiloft in een kleine groep , of zelfs een uitje voor twee (schaking) , Marie-Laure begeleidt u om een uniek moment te creëren. 

Voor de meer avontuurlijken neemt By Giacomelli je mee om Italië te ontdekken! Religieus huwelijk, symbolische ceremonie of burgerlijke unie, Marie-Laure begeleidt u bij het ontdekken van de mogelijkheden die dit prachtige land te bieden heeft. Marie-Laure is een geweldige reiziger en is nu met haar bureau in Lyon gevestigd . Deze jaren van reizen over de hele wereld vormen een onmiskenbare troef voor het organiseren van bruiloften buiten Frankrijk. Want bij By Giacomelli spreken we zowel Frans als Engels en Italiaans ! Waarom er niet van genieten? Marie-Laure reist door de hele regio, maar ook in Zwitserland, Italië en waar je stoutste dromen haar ook zullen brengen!

Om zich aan te passen aan individuele behoeften, werkt Giacomelli Weddings met gepersonaliseerde offertes . Of u nu een complete organisatie wilt of gewoon advies en ondersteuning, u vindt een formule die bij u past.

Een business school afgestudeerd gespecialiseerd in event management en luxe hotels, Marie-Laure begon haar carrière werken bij Cheval Blanc Courchevel en Château de Bagnols, top-of-the-range essentie. Dus na het organiseren van sportevenementen in het buitenland, het begeleiden van de komst van prestigieuze merken en het organiseren van gala's en bruiloften voor persoonlijkheden van over de hele wereld, kwam het idee om zijn eigen bureau te openen voor de hand. Bezorgd om u de beste service te bieden, voltooide Marie-Laure haar opleiding bij ASSOCEM, de nationale vereniging van weddingplanners, waarvan ze actief lid is, en tijdens de LTC-workshop. 

Zijn carrière brengt knowhow, ervaring en professionaliteit samen, maar ook een notitieboekje vol met de beste contacten en talentaanbieders. Het perfecte recept om een onvergetelijke bruiloft te organiseren!

Bezoeker, laat een review achter over Giacomelli Weddings - Wedding Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Giacomelli Weddings - Wedding Planner

4.9 10 reviews
Door Koryn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marie-Laure is zowel attent als proactief. Ze biedt je haar talent en haar passie aan! Een geweldige professionele cocktail die je zonder matiging kunt huren.

Misbruik rapporteren
Door Coline
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Marie-Laure is een uitstekende weddingplanner, haar ervaring en openhartigheid maken haar de perfecte bondgenoot bij het organiseren van een bruiloft. Ze is ook een onberispelijke professionaliteit met het team van dienstverleners en een gezonde sfeer maken het succes van een evenement! Ik beveel haar van harte aan

Misbruik rapporteren
Door Sylvain
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Responsief, professioneel, glimlachend, zeer toegewijd aan haar missie en attent, Marie-Laure beheerst de projecten die haar worden toevertrouwd volledig.
Marie-Laure is een zeer professionele Wedding Planner met wie ik de kans heb gehad om meerdere jaren samen te werken. Ik beveel Marie-Laure ten zeerste aan om je te begeleiden op je prachtige huwelijksproject. Een gouden en sprankelende persoonlijkheid, die met veel empathie en vriendelijkheid aan je zijde zal staan! IK RAAD AAN :)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Les paiements s'échelonnent grâce à un système d'acomptes. Les paiements peuvent se faire par virement ou par chèque
Wat zijn uw tarieven?
Devis sur mesure
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Riche de 7 années d'expérience dans l'organisation d'événements et l'hôtellerie de luxe, Marie-Laure a ouvert Giacomelli Weddings en 2017 pour accompagner des couples internationaux dans leurs projets en France et en Italie. Elle a voulu une agence à son image, fraiche, sérieuse et dynamique avec une véritable dimension internationale. A son bord une wedding planner passionnée qui aime sortir des sentiers battus, sans renier la tradition pour autant. A l'écoute et présente aux côtés de ses mariés pour créer une journée qui leur ressemble et pleine d'émotion !
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 69480
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Luxueus