Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Matera Feest- en Trouwlocaties Matera città

Giardini Venusio

  • Website
vertalen

Voor een belangrijke huwelijksreceptie is een even belangrijke locatie nodig: in het prachtige landschap van Lucan openen de Venusio-tuinen hun eigen poorten om u en uw gasten te verwelkomen op uw evenement.

Alles zal je elegantie en verfijning overbrengen, waardoor je onvergetelijke momenten zult beleven; de interne en externe ruimtes zijn op slimme wijze gearticuleerd om u het maximale succes van uw evenement te bieden en kunnen op uw gemak worden uitgebuit.

Het gekwalificeerde personeel, met vele jaren ervaring, zal u helpen bij het opzetten van de locatie en het transformeren in een plek die uw persoonlijkheid als een paar in elk detail weergeeft.

Laat je betoveren door de schoonheid van deze structuur en trakteer jezelf op intense en onvergetelijke emoties om bij al je gasten te wonen!

Bezoeker, laat een review achter over Giardini Venusio en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Giardini Venusio

4.9 6 reviews
Door mina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onze bruiloft, gevierd door jou, was geweldig! Veel dank aan alle medewerkers voor hun onberispelijke service. De locatie is prachtig, met de tuinen die gasten ontspannende momenten bieden. Lunch was uitstekend. Een speciale dank gaat uit naar de directeur, vanwege zijn immense beschikbaarheid en capaciteit voor organisatie, en zijn buitengewone medewerker Emanuela. Bedankt voor het helpen maken van deze belangrijke dag zo speciaal !!!

Misbruik rapporteren
Door annamaria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ze hebben een prachtige kamer, ideaal voor diegenen die hun gasten willen verbazen met een sprookjesachtige bruiloft! Giuseppe, de manager, is erg aardig en behulpzaam, ieders vader, begripvol en vriendelijk. We danken hem enorm omdat hij ons gerustgesteld en verlicht heeft van veel gedachten. Irreplaceable !!! Ik ben er zeker van dat we dankzij hem het huwelijk zullen leven waar ik altijd van heb gedroomd .. Een dikke knuffel met veel respect en genegenheid !!

Misbruik rapporteren
Door nicoletta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zelfs als er meer dan een maand verstreken is sinds onze bruiloft, zijn er nog steeds mensen die ons feliciteren en we geven ze u met veel genegenheid en waardering! Dankzij een gekwalificeerd en hecht team konden we ons sprookje beleven! Allereerst bedankt aan Giuseppe Romanelli, die voor ons huwelijk zorgde zoals alleen een echte professional kan doen; dankzij de chef-koks, die met hun expertise ons en onze gasten hebben verrast met een ad hoc-service, tot in de details verzorgd; dank aan de eetkamer personeel die zichzelf beschikbaar maakte voor elk verzoek en verwende onze gasten; en tot slot gaan onze complimenten naar de familie Castellano voor het feit dat ze ons heeft ontvangen in deze prachtige structuur volledig ondergedompeld in het groen van een even prachtige stad! Heel erg bedankt Giardini Venusio!  

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Parkeren, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier

Adres

Stad: 87040
Stad:
Stad:
Stad: