• Prijsklasse Luxueus

Plan elk detail van uw huwelijk op een heel speciale manier met Glenda Bodas & Eventos , een internationaal gecertificeerd bedrijf uit Cartagena om de belangrijkste dag van uw leven te plannen, coördineren en organiseren. Zijn specialiteit is om alle nodige adviezen te geven, hand in hand met u te werken om uw bruiloft uniek te maken, bij u te passen, alles te verzenden wat u wilt, vol met bijzondere details te zijn, gedaan te worden in een creatieve omgeving en nog veel meer.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken omdat Glenda Bodas & Eventos de hele organisatie van uw moment op een meer dan perfecte manier zal overnemen. Dit bedrijf zal elk van uw gegevens met de nodige aandacht begeleiden zodat ze voldoende gepersonaliseerd geproduceerd worden, rekening houdend met al uw eisen en verwachtingen. Denk je niet dat het echt een fantastische optie is voor je bruiloft? Neem nu contact met haar op!

Bezoeker, laat een review achter over Glenda Bodas & Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Glenda Bodas & Eventos

4.9 3 reviews
Door Ligia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik heb mijn bruiloft in Cartagena gevierd en ik ben erg dankbaar dat ik jullie geweldige samenwerking heb gehad. Heel erg bedankt voor je ervaring, goede smaak en vriendelijkheid. We waren in staat om onze droom waar te maken! Alles ging perfect en elk moment werd vastgelegd in onze herinneringen
Misbruik rapporteren
Door Maria Angélica
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik wil een paar minuten nemen om je met heel mijn hart te bedanken voor je geweldige management om de meest speciale dag van ons leven om te zetten in alles waar we van dromen !! Ik heb geen enkele klacht van je team, ik feliciteer duizenden met de levering, vriendelijkheid en bovenal de liefde. We herinneren ze altijd!
Misbruik rapporteren
Door Melissa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Glen voor jou en je hele team, ik dank je hartelijk voor het waarmaken van een van mijn dromen, je professionele kwaliteit, onvoorwaardelijke hulp, speciale aandacht en vooral geduld, maakte van mijn dag een geweldige en magische ervaring, gewoon woorden van waardering en dankbaarheid voor jij !!!! God zegene je altijd en vul je pad van succes!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Las condiciones de pago se realizan en efectivo o a través de consignación o transferencia bancaria. Si es desde el exterior, los pagos se realizan a través de sucursales para envió de divisas (Dimonex, MoneyGram, Wester Union, entre otras) las condiciones de pago son el 30% al momento en el que se firma el contrato para dar inicio a todo el proceso de planeacion y el saldo restante 15 días antes de la fecha del evento.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
8000000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Glenda Bodas & Eventos se dedica hace más de 20 años a la organización del momento más especial de la vida, como lo es el matrimonio. Nos caracterizamos por que le damos un trato espacial y personalizado a todos y cada uno de nuestros clientes, trabajamos de la mano con los mejores proveedores para brindar un mejor servicio, ademas, trabajamos de acuerdo a las necesidades, requerimientos y presupuesto de los clientes.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 130001
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus