Home Foto en Video Foto en Video Lisboa Foto en Video Cascais

Aguiam Wedding Photography

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Foto en Video Foto en Video Lisboa Foto en Video Cascais

Aguiam Wedding Photography

Ga naar het gesprek Meer Informatie
vertalen

Gloria Aguiam, de oprichter, begon 20 jaar geleden met de activiteit, maar ontwikkelde al vanaf jonge leeftijd de smaak voor fotografie, en maakte talloze tentoonstellingen over verschillende onderwerpen. Niets zou hebben voorspeld dat ze verliefd zou worden op huwelijksfotografie toen ze op een dag werd uitgenodigd om er een te fotograferen. Het idee om deel uit te maken van de belangrijkste dag van twee mensen en deze sterke gevoelens uit te beelden, deed hem afstand doen van zijn beroep als videoproducent en zich onderdompelen in een nieuw project: huwelijksfotografie!

WIJ ZIJN EEN TEAM VAN FOTOGRAFEN DIE BENOEMD WORDEN DOOR FOTOGRAFIE VAN HUWELIJKEN

Natuurlijk zijn dingen in de loop der jaren geëvolueerd en op dit moment zijn we een team van professionele fotografen, gepassioneerd door trouwfotografen. We willen dat het paar droomfoto's heeft waarin ze hun emoties bijna met hun vingertoppen kunnen aanraken. We concentreren ons op onze gevoelens en emoties zonder onze stijl van fotojournalistiek te verliezen. We hebben de echte gefotografeerd met een vleugje magie om de zintuigen te prikkelen.

FOTOGRAFEN VAN HUWELIJK IN PORTUGAL

We hebben het geluk om in Portugal te wonen, een prachtig land dat erg gewild is als bestemming om te trouwen. We vinden het erg vreemd dat mensen uit hun eigen land verhuizen om stemmen uit te wisselen, maar in feite begrijpen we de redenen voor de keuze volledig; of het nu voor cultuur, onweerstaanbaar eten, fantastisch weer, historische locaties of het buitengewone landschap dat we hebben, Portugal de ideale plek is om te trouwen!

Dus we zijn ons uiteindelijk gaan specialiseren in wat we "Destination Wedding" noemen. We kennen ons land heel goed en we zijn altijd benieuwd naar wat het beste is en dit wordt onthuld in de foto's die we maken. Op deze manier bieden we een fotografisch verslag van uw huwelijk dat de emotie van de dag voor altijd zal overbrengen, op een ontspannen, intieme manier en scherp voor elk detail. We gaan naar je belangrijkste dag van lichaam en geest en we geven ons over met een open hart, met zeer aandachtige ogen en een machine in de hand klaar om de essentie van Liefde te vatten.

Dit is wat we doen en waar we van houden!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Sob consulta.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1995
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Aguiam Wedding Photography

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
claudiaguaritagameiro
Door Villa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldige fotografen tonen altijd professionaliteit met een glimlach. We hebben samen veel bruiloften gedaan, en als planner en het resultaat was altijd perfect !!

Misbruik rapporteren
dr_skater
Door Bruno
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Ik ben een trouwe volgeling en appreciator van het werk van Glòria Aguiam Fotografas en ik kon hier niet vergeten dat ze een voorbeeld zijn om te volgen en ook een grote inspiratie voor degenen die de huwelijksfotografie serieus nemen en niet alleen ... Het zijn professionals zoals dat dat ons land nodig heeft, om te laten zien dat er hier ook een goede smaak is en "Zij" zijn daar een goed voorbeeld van! Nogmaals bedankt Gloria Aguiam Vrouwelijke fotografen voor het delen van je prachtige werk, ze moeten gefeliciteerd worden!

Misbruik rapporteren
abarbosa50
Door abarbosa50
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik ken het werk van dit fantastische team en kan andere professionals niet aanbevelen als het gaat om het fotograferen van een bruiloft: ze zijn creatief en uniek!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2750

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact