• Prijsklasse Midden
  • Website

De grootste droom van het bureau Seed of Joy Event, maak het jouwe!

Seeds of Joy Event is een weddingplannerbureau dat je uitnodigt om het begin van dit nieuwe avontuur te vieren met romantiek, elegantie en vreugde .

Het bureau is gecreëerd door Margaux en bestaat uit een dynamisch team (weddingplanner, decorateur, grafisch ontwerper ... ) dat u begeleidt bij de organisatie van deze dag die zo speciaal voor u is.

Vertrouw de voorbereiding van uw evenement toe aan Seeds of Joy-evenement, u zult waardevolle tijd winnen door te profiteren van oplossingen die passen bij uw budget, en dit in heel Frankrijk.

Om dit te doen, biedt het bureau verschillende opties op basis van uw wensen en uw behoeften . Van bruiloft " turnkey " tot " coördinatie D-day " tot " bruiloftsontwerp ", het team zal bij elke stap aanwezig zijn.

Bespaar jezelf de stress van de voorbereidingen of de gevaren van D- Day en vertrouw Seed-of-Joy-evenementen om een meesterhand je mooie evenement te orkestreren.

Neem contact op met Seed of Joy Event en deel je avontuur met het team!

Bezoeker, laat een review achter over Graine de Joie Event en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Graine de Joie Event

4.9 8 reviews
Door angeliquea
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hartelijk dank aan Margaux en haar team voor het geleverde werk maar ook voor deze band die is ontstaan. Je was in staat om ons te vergezellen zodat we nooit twijfelen. Deze dag was naar ons beeld en zo goed georkestreerd, alles was perfect. We hadden een magische tijd en ik stop nooit met het ontvangen van complimenten van de gasten. Vergezeld worden door Margaux is sereen voelen over de organisatie. Ze is altijd beschikbaar, schattig, professioneel en heeft altijd het juiste woord en het juiste advies. Ik raad haar en haar team 300% aan!

Misbruik rapporteren
Door auroredupuy2
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ik had de kans om een bruiloft bij te wonen georganiseerd door Graine de Joie Event. Als huwelijksgetuige heb ik de voorbereidingen van A tot Z gevolgd. Margaux is ongelooflijk professioneel, creatief, responsief en attent. Een bijzondere vermelding voor zijn cadeau qua decoratie. Dankzij haar had mijn beste vriendin de bruiloft van haar dromen. Nogmaals bedankt Margaux!

Misbruik rapporteren
Door camillerilla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel erg bedankt aan Margaux en haar team voor deze gedenkwaardige dag!

We besloten om Graine de Joie te bellen om de voorbereidingen te vergemakkelijken en om de dag helemaal rustig te houden.

We waren gestrest en toch kon Margaux naar ons luisteren en ons geruststellen, we vertrouwden haar op alle punten 100%. Ze vond een prachtige kamer voor ons, een cateraar die het unaniem was onder onze gasten en dienstverleners die allemaal zorgden! Voor de aankleding hadden we al wat ideeën maar Margaux ontwikkelde ze, stelde ons ook nieuwe dingen voor en het was veel beter dan we hadden verwacht.

Op D-Day kon ze met haar team onze hele bruiloft redden en konden we drie dagen genieten met onze dierbaren en onze families. Ik kan haar alleen maar keer op keer bedanken, het is dankzij haar dat we de bruiloft konden hebben waar we van hadden gedroomd.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Paiement en plusieurs fois possible et règlement par chèque ou virement bancaire
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1200
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Par notre écoute, notre disponibilité et notre créativité
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden