Home Muziek en Animatie Muziek en Animatie Berlin Muziek en Animatie Berlin
Home Muziek en Animatie Muziek en Animatie Berlin Muziek en Animatie Berlin
  • Prijs vanaf: 500 €
vertalen

Grant Hochzeit is een doorgewinterd collectief van internationale kunstenaars die gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte bruiloften. In onze gelederen bevinden zich begaafde zangers en muzikanten , welsprekende presentatoren en gratis sprekers , een unieke taartontwerper , getalenteerde bloemisten en decorateurs , evenals authentieke en altijd geïnspireerde fotografen .

Wij zijn voorstander van individuele bruiloften rondom. Onze kerncompetentie ligt in het creëren van de sfeer die past bij het bruidspaar. Een bruiloft moet authentiek zijn, de bruid en bruidegom moeten zich kunnen identificeren met wat er is gebeurd. Samen creëren we een holistisch concept dat gebaseerd is op het huwelijksfeest, niet op trends of verouderde tradities. We leren onze pasgehuwden en hun verzorgers heel goed kennen en besteden veel tijd aan het creatieve proces. Ten eerste bieden we de ideale muzikale begeleiding. We veranderen soulvolle zang in zachte piano- of gitaarklanken met een nadrukkelijke DJ en of een energieke live-band. Een ontspannen en verfijnde presentator, die de avond op een originele en humoristische manier leidt, biedt structuur en discreet entertainment. Wilt u ook een gratis trouwceremonie? Perfect! De opwindende en individuele spraak creëert een rode draad en stemt uw gasten vanaf het begin af op de gewenste manier voor de avond. Het frame is gemaakt door een uitzonderlijk en smaakvol decoratieconcept dat tot in elk detail zal worden weerspiegeld, inclusief de prachtige bruidstaart .

Zodra de ruwe structuur is bepaald, blijft alleen de uitvoering op de site over. Onze intuïtie, een opwindend proces, flexibiliteit, een uitgesproken gevoel van verantwoordelijkheid en vriendelijke communicatie op ooghoogte tussen alle betrokkenen zorgen voor een uitbundige sfeer voor de pasgetrouwden, hun gasten en natuurlijk ook voor ons.

We zijn jong, creatief en zeer ervaren - we bestaan al meer dan 11 jaar. Wij zijn een vereniging van gelijkgestemde professionals, een team en geen agentschap. Multiculturele bruiloften zijn onze specialiteit - wij zijn kenners van vele huwelijksculturen, we spreken, gematigd en zingen in verschillende talen (zonder accent in het Duits, Engels, Russisch en Pools) en zijn overal in Europa te boeken.

Onze bruidsparen geven ons samen of als individuele dienstverleners de opdracht en profiteren in ieder geval van de knowhow van het hele collectief. We delen kennis, middelen en infrastructuren en vullen elkaar aan met creatieve inventiviteit en de hoogste normen van individualiteit, sfeer en design.

Onze sterke punten in één oogopslag:

INDIVIDUALITEIT - zelfs in klassieke huwelijksconcepten.

ERVARING - we creëren al meer dan 11 jaar sfeervolle bruiloften.

BETROUWBAARHEID - en slechts vijfsterrenbeoordelingen die dit bewijzen.

MULTILINGUALISME - en de knowhow voor de succesvolle consolidatie van internationale bedrijven.

AUTHENTICITEIT - stijlvol en adequaat entertainment in plaats van flat bespaßung.

EMPATHY - en een echte interesse in je verhaal.

TRANSPARANTIE - individuele aanbiedingen met duidelijke voorwaarden en kosten.

COMMUNICATIE - eerlijk, snel, respectvol en efficiënt.

MOBILITEIT - boek ons in heel Europa, gedeeltelijk of als een compleet team.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500 €
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Eine Anzahlung in Höhe von 500 € bei der Buchung. Die Restzahlung erfolgt 7 Tage vor der Hochzeit per Überweisung. Individuelle Zahlungsvereinbarungen möglich.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Grant Hochzeit en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Grant Hochzeit

5.0
17 reviews
17 reviews
Professionaliteit
(17)
Prijs/kwaliteit
(16)
(1)
Aanrader?
(17)
i.winnik
Door Inessa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Waar moeten we beginnen?! Allereerst, na 2 maanden is het de hoogste tijd om je te prijzen in de hoogste tonen die zelfs maar mogelijk zijn! Met en dankzij jullie hebben we na 3 jaar coronadrama en meerdere uitstel en wijzigingen eindelijk de mooiste dag van ons leven kunnen vieren! Anders dan gepland maar daarom niet minder geweldig. We krijgen nog steeds eindeloos veel complimenten van onze gasten. Om het in haar eigen woorden te zeggen: "Het was niet alleen een goede bruiloftsmoderator en band, DIT waren absolute professionals!" Je was ONGELOOFLIJK, geen ander woord zou je zelfs maar recht doen. We zijn nog steeds oneindig blij en dankbaar (en ik heb er in ieder geval nooit aan getwijfeld na al die jaren dat ik je al eerder volg ;-) ) dat we je hebben aangenomen en dat je ons ook de eer hebt bewezen om onze speciale dag mee vorm te geven! We zullen jou en deze dag NOOIT vergeten en bedanken jullie allemaal lieve Elnora, lieve Alex, lieve Palina, lieve Igor, lieve Anthony en lieve Julian! We hopen je weer te zien, want sommige gasten hebben al aangekondigd dat als ze ooit gaan trouwen, ze bij jou zullen zijn! Iedereen was weggeblazen en enthousiast over de relaxte, moderne ingetogenheid, de DJ die met hem leeft en reist, de vocale kracht van Alex en Palina en de vaardige vingers van gitarist Igor en bassist Julian. Jullie zijn GEWELDIG en met al deze euforie probeer ik nu af te ronden en ik hoop dat deze recensie de hele wereld een klein beetje zal vertellen dat er niemand beter zal zijn voor hun geplande bruiloft dan jij! :-) We sturen je heel veel liefde <3 en bedanken je nog een laatste keer uit de grond van ons hart voor ALLES! Inessa & Waldemar

Misbruik rapporteren
kmalikowa
Door kristina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het Grant Team heeft onze hele bruiloft begeleid en er een onvergetelijke dag van gemaakt.

Je merkt meteen dat het niet alleen een baan voor iedereen is, maar pure passie.

We hadden Elnora als onze bruiloftsspreker. Ze neemt veel tijd van tevoren voor de vergadering en zorgt voor een unieke en individuele speech. Al onze ideeën werden meer dan overtroffen.

De muzikale begeleiding was gewoon adembenemend. Afhankelijk van de situatie wordt er ingespeeld op de stemming en dankzij hun ruime ervaring precies afgestemd op de smaak van het bruidspaar. Alex, DJ Anthony en Elnora hebben het feest zeker op z'n kop gezet.

We hoefden ons op onze dag nergens zorgen over te maken. Elnora nam alle afspraken tussen de organisator en de fotograaf uit handen, zodat wij ons volledig op onszelf konden concentreren.

De gasten zijn nog steeds enthousiast over de goede sfeer en het gezelschap op de bruiloft, wat we onder meer te danken hebben aan het Grant Team.

We hadden nooit het gevoel dat we een dienstverlener hadden geboekt, maar eerder dat we vrienden bij ons hadden die het met ons zouden vieren. We zouden steeds weer voor Grant Wedding kiezen :)

Misbruik rapporteren
frasch.anneline
Door Anne-Line
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Geweldige livemuziek en geweldige moderatie! De sfeer bij dit team kan alleen maar geweldig zijn!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier