Home Weddingplanners Weddingplanners Viseu Weddingplanners Viseu

GUIDA Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners Viseu Weddingplanners Viseu

GUIDA Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
ZIWA
WINNER'22
  • Prijs vanaf: 500 €
  • Bedrijfskenmerk: On budget, com curadoria.
vertalen

Wat jou verenigt is wat jou uniek maakt. Op basis van wat u definieert, plant het GUIDA Weddings-team met u een prachtig feest, waarbij wordt gezorgd voor wat u onderscheidt, met de grootst mogelijke elegantie en goede smaak.

ORGANISATIE

Elk project wordt georganiseerd volgens de behoeften en verwachtingen van elk paar. Het maakt niet uit in welke organisatie je je bevindt. Vanaf de eerste minuut tot de trouwdag organiseren, maken we het waar en begeleiden we alles. We hebben ideeën, partners en oplossingen voor alles wat u nodig heeft.

DECORATIE, DESIGN EN VERHUUR

Voor stellen die van mening zijn dat grafisch en bloemig dessin, dat de decoratie van hun huwelijk geen secundaire zaak zou moeten zijn, die willen dat hun huwelijk voor altijd herinnerd wordt als een speciaal, tijdloos, mooi moment. We plannen samen met u dromen en gaan van idee naar actie voor een spannend resultaat.

CORDINATIE

Wanneer alles is georganiseerd, de grote dag is aangebroken en u alleen maar denkt eraan te genieten, zijn wij hier om ervoor te zorgen dat alles voor het beste verloopt. Dit is het moment om ons de uitvoering van verschillende taken toe te vertrouwen, te anticiperen op de behoeften van het moment en onvoorziene gebeurtenissen te beheren. Beleef alles met maximale vreugde en intensiteit, het GUIDA Weddings-team zorgt voor de rest.

Verkrijgbaar in Viseu, Guarda, Aveiro, Leiria, Vila Real, Lamego, Castelo Branco

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
On budget, com curadoria.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% adjudicação 50% data do evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over GUIDA Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over GUIDA Weddings

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(12)
(2)
Prijs/kwaliteit
(12)
(2)
Aanrader?
(12)
(2)
esqueletoambulante
Door Bárbara
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ze maakten alles mogelijk..net zoals we ons hadden voorgesteld..geweldig

Misbruik rapporteren
filipaabrantesmartins
Door Filipa
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Sónia en Lúcia waren veel meer dan een leverancier. Ze waren onze metgezellen, echte en altijd hulp. Ten koste van de pandemie hebben we veel tijd besteed aan het plannen van onze bruiloft en we hebben altijd het gevoel gehad dat we belangrijk waren, dat er naar ons geluisterd werd en dat er iemand aan de andere kant was die wilde dat het net zo goed of beter zou gaan dan wij. Het resultaat was prachtig! Ze blijven in onze herinnering en in ons hart voor de professionaliteit, genegenheid en toewijding waarmee ze ons altijd hebben behandeld en waarvan we geloven dat ze iedereen behandelen die het geluk heeft hen te ontmoeten. We kunnen je service niet meer aanbevelen en we wensen je het beste van de wereld ️ kusjes! Filipa en Goncalo

Misbruik rapporteren
marcia_regalo
Door Márcia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Guida Weddings verzorgde via Lúcia de coördinatie en styling van onze bruiloft. Met meesterschap hebben ze het idee dat we in ons hoofd hadden tot werkelijkheid gebracht (allemaal binnen het vastgestelde budget en met absolute transparantie). Alle aanwezigen prezen alle ruimtes/decoraties die ze wisten te creëren om elk moment van de bruiloft uniek, bijzonder en verrassend te maken! "Een prinsessenhuwelijk waardig" (dit was de feedback die we het meest van onze gasten hoorden), en dat was grotendeels te danken aan het werk van Lúcia en haar team! We raden het ten zeerste aan! ️

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact