Home Weddingplanners Weddingplanners Viseu Weddingplanners Viseu

GUIDA Weddings

vertalen

Wat jou verenigt is wat jou uniek maakt. Op basis van wat u definieert, plant het GUIDA Weddings-team met u een prachtig feest, waarbij wordt gezorgd voor wat u onderscheidt, met de grootst mogelijke elegantie en goede smaak.

ORGANISATIE

Elk project wordt georganiseerd volgens de behoeften en verwachtingen van elk paar. Het maakt niet uit in welke organisatie je je bevindt. Vanaf de eerste minuut tot de trouwdag organiseren, maken we het waar en begeleiden we alles. We hebben ideeën, partners en oplossingen voor alles wat u nodig heeft.

DECORATIE, DESIGN EN VERHUUR

Voor stellen die van mening zijn dat grafisch en bloemig dessin, dat de decoratie van hun huwelijk geen secundaire zaak zou moeten zijn, die willen dat hun huwelijk voor altijd herinnerd wordt als een speciaal, tijdloos, mooi moment. We plannen samen met u dromen en gaan van idee naar actie voor een spannend resultaat.

CORDINATIE

Wanneer alles is georganiseerd, de grote dag is aangebroken en u alleen maar denkt eraan te genieten, zijn wij hier om ervoor te zorgen dat alles voor het beste verloopt. Dit is het moment om ons de uitvoering van verschillende taken toe te vertrouwen, te anticiperen op de behoeften van het moment en onvoorziene gebeurtenissen te beheren. Beleef alles met maximale vreugde en intensiteit, het GUIDA Weddings-team zorgt voor de rest.

Verkrijgbaar in Viseu, Guarda, Aveiro, Leiria, Vila Real, Lamego, Castelo Branco

Bezoeker, laat een review achter over GUIDA Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over GUIDA Weddings

4.9 8 reviews
Door Nancy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het team heeft uitstekend werk geleverd, het decor was prachtig en precies zoals ik me had voorgesteld ️ we vonden het geweldig, we vonden het allemaal geweldig en ik zal alle details voor altijd met zoveel genegenheid herinneren. Na onze dag te hebben gevolgd, verliep alles geweldig en hebben we van elke seconde genoten. Ik ben Lucia bijzonder dankbaar, voor al haar steun en genegenheid op deze reis, het zal altijd in onze harten blijven ️

Misbruik rapporteren
Door Jenny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het was een magische dag, ondanks veel onvoorziene gebeurtenissen.
Ik had veel vertrouwen in het team dat ik koos om onze grote dag te versieren en ik heb het gevoel dat ik geen betere keuze had kunnen maken.
Het was alles waar ik van droomde en meer!
Alle versieringen waren als een spiegel van wat we zijn en vormden een aanvulling op de sfeer van de dag waarop de liefde regeerde. We hadden talloze complimenten en iedereen zei dat alles "ons gezicht" was en dat het geweldig was.
Bij een bruiloft die aanvankelijk geen thema had, bleek het thema liefde te zijn. En het hele decor schreeuwde dat.
Het was precies zoals ik me had voorgesteld, een droom!
Het was het perfecte huwelijk tussen je werk dat fantastisch was en onze details die we wilden opnemen, zoals de plattegrond, de vliegers van mijn grootvader en onze familiefoto's. Het was gewoon perfect!
Ik krijg er geen genoeg van om naar de bloemen te kijken en mijn boeketten zagen eruit als een sprookje.

Lucia, heel erg bedankt voor al je steun! Behalve de versiering was je werk veel meer dan dat. Je hebt me begeleid toen alles chaos leek en je advies essentieel was!

Ik ben heel blij en eeuwig dankbaar !!!

Misbruik rapporteren
Door Andreia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Guida Design de Eventos was de hand van de Bloemgodinnen op mijn hoofd, in de vorm van een kroon, op mijn handen, in de vorm van een boeket, en op het hart van mijn liefde, in de vorm van een boutonnière ️ Een uitzonderlijke goede smaak, een attente en vriendelijke toewijding. Een zekerheid zonder grenzen Bedankt Lúcia Simões voor deze bloeiende ontmoeting van sprookjes!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
400

Adres

Stad: