Home Foto en Video Foto en Video São Paulo - SP Foto en Video São José dos Campos
  • Prijs vanaf: 2.490 €

Gustavo Barbosa had als kind voor het eerst contact met het deel van de openbarings- en fotografietheorie. Op de universiteit kwam hij weer in contact met deze kunst en werd hij uiteindelijk verliefd op het gebied.

Hij liep andere paden, deed verschillende cursussen. Op deze manier ontmoette hij zijn vrouw totdat hij begon te werken aan evenementen, wat hem nog eens en zeker tot fotografie bracht.

Hier zijn enkele verslagen van Gustavo Barbosa Fotografia en herken je de stijl die je wilt voor je trouwalbum. En om ervoor te zorgen, neem onmiddellijk contact met ons op en reserveer uw date.

Bezoeker, laat een review achter over Gustavo Barbosa Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Gustavo Barbosa Fotografia

4.9 5 reviews
Door Erica
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gu wilde! Het sterrenbeeld heeft me gebracht en brengt veel kleine genezingen, maar de grote gave is de prachtige zielen die naar me toe komen! Jij, Dai, je kleintjes, je zuster, je vader, zijn hele speciale mensen, ik voel me vereerd om deel uit te maken van dit verhaal! En toen de uitnodiging kwam, aarzelden ik en Gui niet, omdat, zoals de Constellation zegt, gezonde relaties gebaseerd zijn op het evenwicht tussen geven en ontvangen, en ik voelde in mijn hart dat het een prachtige manier was om het geschenk dat het universum gaf terug te geven, het plaatsen van zulke speciale wezens in mijn wandeling !!! De dag van de foto's was geweldig, je zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden, we hadden plezier en een moment van connectie met de Gui na twee jaar huwelijk was iets magisch! Je lenzen leggen niet alleen foto's vast, maar ook de emotie, de essentie! Je gevoeligheid, je talent, je charisma, maken je werk iets unieks en speciaal !! Dankbaarheid voor het eeuwig leven met zoveel schoonheid en emotie, speciale momenten in ons leven !!! Mensen die meer willen dan alleen foto's, maar die op zoek zijn naar een professional die de ziel van het moment ziet en het voor je registreert, zoek dan naar Gustavo !!!

Misbruik rapporteren
Door Patrícia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was een prachtige ontmoeting, een goddelijke voorzienigheid !! Een fotograaf vinden dat de tool niet alleen zijn fotografische uitrusting was, maar ook zijn ziel, altruïsme en passie. Het was een ongelooflijk resultaat en een perfecte interactie. Op bepaalde momenten was ik bang dat Vinícius's verlegenheid er niet aan bijdroeg, maar zelfs toen was je ongelooflijk, hielp hem loslaten en alles vloeide vervolgens perfect. Dankbaarheid Uw foto's zijn niet alleen maar foto's, het zijn magische portretten die ons naar de beste momenten van ons leven teleporteren. bjs

Misbruik rapporteren
Door Diego e Vanessa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Professional van uitstekende kwaliteit. Stipt, gericht, geduldig en vooral met een blik. Geschikt voor fotograferen buiten de fotografie.

Zonder hem zou ons huwelijk niet hetzelfde zijn geweest.

De foto's waren prachtig. We vinden het geweldig!

We raden sterk aan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Transferência bancária, boleto, cartão de crédito, paypal e Bitcoin. 30% na reserva da data e o restante até o dia do evento.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Com uma equipe
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
1 mês para as fotos e 3 meses para o álbum
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2490

Adres

Stad: 12243-060
Stad: 05541050