Handmade Heaven

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Handmade Heaven

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ben je op zoek naar unieke decoratie voor jouw bruiloft? Handmade Heaven verhuurd handgeknoopte backdrops en Party Macramé onderdelen waarmee je jullie feest net een beetje meer kunt geven. 

Deze decoratieve lijn bestaat uit verschillende macramé onderdelen. Of je nu zoekt voor een spetterende entree. Witte geknoopte slingers voor in de bomen. Een sfeervolle wanddecoratie voor je buffet, of een waanzinnige backdrop voor je photoshoot. De Macramé decoratie’s en backdrop’s van Handmade Heaven geven meteen sfeer aan je feest. Je kunt kiezen uit verschillende onderdelen in een fijne bohemian stijl, of een tijdloze ingetogen sfeer. 

Alle Handmade Heaven Macramé stukken worden handgeknoopt met heel veel liefde en aandacht. En zijn gemaakt van puur en gerecycled katoen uit Spanje. 

HUREN Alle macramé onderdelen zijn ware erecatchers. Ze zijn los van elkaar te gebruiken, maar ook prachtig met elkaar te combineren. Hierdoor kun je de aankleding zo weelderig maken als je zelf wilt.  Handmade heaven Party macramé is per onderdeel te huur, en zijn afgewerkt met een brandvertragende laag.

Ik denk met je mee en schenken veel aandacht aan jullie persoonlijke smaak en aan de toepassing van de ontwerpen op jullie locatie! 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling kan in 2 delen, 50% binnen 30 dagen en 50% 2 weken voor aanvang van jullie grote dag. Ik stuur jullie hiervoor 2 aparte facturen. De borg wordt na netjes retour van de producten aan jullie terug gestort.
Heeft u bepaalde producten te huur?
Prieel, Anders
Is er een showroom om voorbeelden van de montage te kunnen zien?
Showroom
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Handmade Heaven

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1093 DG

Studio Handmade Heaven zit aan de Pieter Vlamingstraat in Amsterdam Oost. Om de hoek bij het Tropenmuzeum. Vanaf de ring hoef je dus niet de hele stad door. En omdat we in een doodlopend straatje zitten kun je zelfs bijna altijd voor de deur parkeren!

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact