Happy Weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Happy Weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van ceremoniestyling. Inmiddels hebben we 3 verschillende trouwprielen, zo’n 8 backdrops, verschillende soorten stoeltjes, trouwbankjes en alles wat er verder nog nodig is voor jullie unieke ceremonie opstelling. Je kunt kiezen uit één van de vier ceremoniepakketten, maar je kunt ook terecht voor bijvoorbeeld alleen een prieel. Daarnaast verzorgen we ook ‘locatiestyling’ zoals lampionnen, witte draperieën, bloemendecoraties, ballonnendecoraties, lopers etc. Neem gerust eens een kijkje op www.happyweddings.nl en laat je verrassen.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
Kantoor: ma-do 08.30 - 16.00 uur vrij 08.30 - 13.00 uur Telefonisch 7 dagen per week bereikbaar

Meningen over Happy Weddings

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
andre-jet
Door Mariëtte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is al een aantal jaar geleden, maar ook wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Happy Weddings. Ze hebben geheel naar wens het kasteeltje sfeervol "aangekleed" met prachtig meubilair, verlichting en sfeerelementen. Zelfs nog meer gedaan dan afgesproken. Een dag voor de bruiloft hebben ze nog prachtige tafelaankleding geregeld omdat die van het kasteel totaal niet passend en sfeervol waren. Ook de band is via hun geboekt en het meest fantastische was dat Maritha van der Valk ceremoniemeester was en de gehele dag aanwezig was om alle mogelijke diensten en werkzaamheden uit te voeren die bij een bruiloft horen. Van ontvangst van de gasten tot het uitdelen van de cadeautjes aan de kinderen. Waarvoor zij overigens ook een springkussen hebben geregeld. Al het werk is zo uit handen genomen en zo hoef je niemand met deze taak op te zadelen die anders misschien niet zelf van de bruiloft kan genieten. Zeer professioneel en tot in de puntjes geregeld dus!

Misbruik rapporteren
vivienne.1991
Door Vivienne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was super super goed geregeld! We hadden een heel mooi trouwprieel, schattige stoeltjes en mooie versiering. Onze dag was geweldig! Maritha regelde alles tot in de puntjes!! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3247 CL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact