• Catering prijs 249 €
 • Prijsklasse Midden
 • Capaciteit 150

Romantische, adembenemende omgeving, het kristalheldere Chomiąskie-meer, pittoreske vijvers met watervallen in een park van 6 hectare en een charmante kerk op een heuvel vol met bloemen van geparfumeerde lavendel, zijn het droomlandschap om "Ja" te zeggen tegen een geliefd persoon.
HERBARIUM HOTEL & SPA **** is gecreëerd in deze prachtige omgeving. Dankzij de buitengewone vastberadenheid en passie van de eigenaars en de toewijding van toegewijde medewerkers, was het mogelijk om een unieke plek te creëren waar, omringd door de natuur en elegante interieurs, elke gast echt kan ontspannen.

Hotel Herbarium is een ideale plek om zowel de bruiloft als de huwelijksceremonie zelf te organiseren.

 • HUWELIJK IN DE KERK - Op de lavendelheuvel is er een kerk waar kerkbruiloften kunnen worden georganiseerd. Het prachtige, historische interieur van de kerk is een smaakvolle achtergrond voor een uitzonderlijk feest.

 • HUWELIJK IN HET VLIEGTUIG - Het pittoreske 6-hectare grote park rondom Herbarium biedt talloze mogelijkheden voor het organiseren van een bruiloft buitenshuis. Ons visitekaartje is een romantische steiger aan het Chomiąskie-meer, de favoriete plek van het huwelijk van onze paren.

 • HUWELIJK IN WINKEL - Als u bang bent voor slecht weer en geen mooi uitzicht wilt opgeven, stellen wij u een bruiloft voor in een elegante kamer met een panoramisch uitzicht op het meer en het park. Deze plek past perfect in het droomklimaat van de bruiloft.

Bij Hotel Herbarium worden uw dromen werkelijkheid. Een adembenemende omgeving, een elegant en luxueus interieur van het historische herenhuis en gekwalificeerd personeel zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

 • BOHO WEDDING - Ben je van plan een rustiek of boho-huwelijk te vieren? In een romantisch park kunt u uw droom waarmaken. Er zijn twee barbecuehutten op de pittoreske vijvers, ideaal voor het organiseren van een privéfeest (maximaal 50 personen).

 • HUWELIJK IN BANKETZALEN - Er zijn twee elegante feestzalen in het hotel.
  Beide met een prachtig, panoramisch uitzicht op het meer en de ingang naar het grote terras. Elk van de kamers biedt plaats aan maximaal 150 personen, we bieden verschillende instellingen, van het banket aan ronde tafels tot het traditionele "hoefijzer". De kamers zijn verbonden door een visueel systeem.

 • HUWELIJKSPARTIJEN - In het voorjaar en de zomer, vooral voor degenen die ervan dromen om een bruiloft onder de sterrenhemel te houden, kan er een elegante tent worden opgezet in het park. Een bruiloftsfeest in de buitenlucht zorgt voor een onvergetelijke sfeer op zo'n belangrijke dag.
Bezoeker, laat een review achter over HERBARIUM HOTEL&SPA**** en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over HERBARIUM HOTEL&SPA****

4.8 1 mening
Door Anna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We organiseerden de enige echte droomdag in Herbarium! In het begin waren we betoverd door de omgeving en glazen kamers met een prachtig uitzicht op het meer, en toen bleek dat de bruiloft kan plaatsvinden op een lavendel heuvel in een kerk in het park, we waren er zeker van dat dit de plek is waar we naar op zoek zijn. De dame die de organisatie behandelde, presenteerde ons alle mogelijkheden en scenario's. Beschikbaarheid - van onschatbare waarde! Heerlijk, verfijnd eten, de lat ligt hoog! Service przemił, glimlachend en zeer behulpzaam. Ik had de indruk dat werk hun passie is. Ik ben beneden met een zuiver geweten! We zullen zeker elk jubileum in Herbarium doorbrengen, onthoud deze dag!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
112 OSÓB
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
249 PLN
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest podpisanie umowy i wpłacenie zadatku. Termin uroczystości - za 2 lata: Minimum 30% wartości kalkulacji 50% wartości kalkulacji na 30 dni przed uroczystością 20% wartości kalkulacji na 10 dni przed uroczystością Dodatkowy spisujemy aneks o możliwości różnicy w cenie do 20% Termin uroczystości - za 1 rok Minimum 50% wartości kalkulacji 25% wartości kalkulacji na 30 dni przed uroczystością 25% wartości kalkulacji na 10 dni przed uroczystością Dodatkowy spisujemy aneks o możliwości różnicy w cenie do 20%
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
wysoki standard usług wyjątkowe, malownicze otoczenie - zabytkowy park, jezioro kuchnia na najwyższym poziomie Kompleksowa usługa - śluby ( Kościelny lub/i cywilny oraz wesele w jednym miejscu) eleganckie wnętrza noclegi na miejscu wyjątkowe miejsce na sesję zdjęciową
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
OD 2014 ROKU
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
50
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
150 OSÓB
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
50
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Tak, Para Młoda ma pełną dowolność w wyborze swoich podwykonawców.
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
W cenie menu jest uwzględnione wynajęcie sali bankietowej( nie dotyczy Restauracji).
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
54

Adres

Stad: 88-410
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Tent of Overkapping
 • Prieel
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • Buiten Trouwen