Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Kujawsko-Pomorskie Feest- en Trouwlocaties Chomiąża Szlachecka

Herbarium Hotel&spa****

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Kujawsko-Pomorskie Feest- en Trouwlocaties Chomiąża Szlachecka

Herbarium Hotel&spa****

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs PLN 249
  • Capaciteit (zittend): 50-150
  • Capaciteit (staand): 50-50
vertalen

Een romantische, adembenemende omgeving, het kristalheldere Chomiąskie-meer, pittoreske vijvers met watervallen in een park van 6 hectare en een charmante kerk op een heuvel bedekt met geurende lavendelbloemen zijn een droomomgeving om "Ja" te zeggen tegen een geliefde.
In deze prachtige omgeving is het HERBARIUM HOTEL&SPA**** ontstaan. Dankzij de buitengewone vastberadenheid en passie van de eigenaars en de inzet van het toegewijde personeel, zijn we erin geslaagd om een unieke plek te creëren waar, omringd door natuur en elegante interieurs, elke gast echt kan ontspannen.

Het Herbarium Hotel is een perfecte plek om zowel huwelijksrecepties als de huwelijksceremonie zelf te organiseren.

  • TROUWEN IN DE KERK - Op de lavendelheuvel staat een kerk waar je met succes kerkelijke bruiloften kunt organiseren. Het prachtige historische interieur van de kerk vormt een smaakvolle achtergrond voor een uniek feest.

  • OUTDOOR TROUWEN - Het pittoreske park van 6 hectare rondom het Herbarium biedt talloze mogelijkheden om een buitenbruiloft te organiseren. Ons pronkstuk is een romantische brug over het Chomiąskie-meer, een favoriete trouwlocatie van onze koppels.

  • HUWELIJK IN EEN HERENHUIS - Als u bang bent voor slecht weer en een prachtig uitzicht niet wilt opgeven, bieden wij een bruiloft aan in een elegante zaal met een panoramisch uitzicht op het meer en het park. Deze plek past perfect in de sfeer van uw droomhuwelijk.

In het Herbarium Hotel worden uw dromen werkelijkheid. Adembenemende omgevingen, elegante en luxueuze interieurs van een historisch herenhuis en gekwalificeerde service zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

  • BOHO WEDDING - Plant u een rustieke of boho-bruiloft? In een romantisch park kunt u uw droom waarmaken. Op de pittoreske vijvers staan twee grillhutten, ideaal voor het organiseren van intieme feesten (tot 50 personen).

  • HUWELIJK IN FEESTZAAL - Het hotel heeft twee elegante feestzalen.
    Beiden met een prachtig, panoramisch uitzicht over het meer en toegang tot een ruim terras. Elk van de kamers biedt plaats aan maximaal 150 personen, we bieden verschillende instellingen, van een banket aan ronde tafels tot een traditioneel "hoefijzer". De kamers zijn verbonden door een visueel systeem.

  • BRUILOFT IN EEN TENT - In het voorjaar en de zomer kan speciaal voor gasten die dromen van een bruiloft onder de sterrenhemel een elegante tent in het park worden opgezet. Een buitenbruiloft zorgt voor een onvergetelijke sfeer op zo'n belangrijke dag.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
PLN 249
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
50-150
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
50-50
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
54
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest podpisanie umowy i wpłacenie zadatku. Termin uroczystości - za 2 lata: Minimum 30% wartości kalkulacji 50% wartości kalkulacji na 30 dni przed uroczystością 20% wartości kalkulacji na 10 dni przed uroczystością Dodatkowy spisujemy aneks o możliwości różnicy w cenie do 20% Termin uroczystości - za 1 rok Minimum 50% wartości kalkulacji 25% wartości kalkulacji na 30 dni przed uroczystością 25% wartości kalkulacji na 10 dni przed uroczystością Dodatkowy spisujemy aneks o możliwości różnicy w cenie do 20%
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Herbarium Hotel&spa****

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
AnnaNurska
Door Anna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We organiseerden de enige echte droomdag in Herbarium! In het begin waren we betoverd door de omgeving en glazen kamers met een prachtig uitzicht op het meer, en toen bleek dat de bruiloft kan plaatsvinden op een lavendel heuvel in een kerk in het park, we waren er zeker van dat dit de plek is waar we naar op zoek zijn. De dame die de organisatie behandelde, presenteerde ons alle mogelijkheden en scenario's. Beschikbaarheid - van onschatbare waarde! Heerlijk, verfijnd eten, de lat ligt hoog! Service przemił, glimlachend en zeer behulpzaam. Ik had de indruk dat werk hun passie is. Ik ben beneden met een zuiver geweten! We zullen zeker elk jubileum in Herbarium doorbrengen, onthoud deze dag!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 88-410

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact