Het Allermooiste Feestje

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Het Allermooiste Feestje is er om op te leuken. Om mooi te maken. Gemaakt om te stylen. Jouw bruiloft, jouw feest of al het andere leuks dat jij in gedachten hebt. Van ceremonie tot evenement. Van klein feestje tot dinertafel. Nét even dat extra beetje sfeer creëren. Dan is het plaatje af en klopt het he-le-maal. Speels, vrolijk en hip. Creatief. Met perfecte imperfectie.

Wat kan Het Allermooiste Feestje voor je doen?

Sfeer is alles. De mooie plaatjes kennen we allemaal. Je weet wel, die van Pinterest bijvoorbeeld. Mooi gedekte tafels met prachtige bloemen, vrolijke lampionnen, sfeervolle verlichting….. Een unieke styling, helemaal passend bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Het is echt allemaal mogelijk, ook voor jóuw feest of evenement.

Mooi gestylde bloemen en bloemstukken horen daar vaak ook bij. Met bloemen is zoveel mogelijk en zoveel sfeer te creëren. Dus wil jij bloemen op je feest of evenement? Dan regel ik die voor jou!

Heel tof als ik iets moois van jullie bruiloft mag maken! Neem gerust contact met me op!

Liefs, 

Judith

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door info16543
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Judith en ik werkten samen tijdens een styled shoot die ik organiseerde. Zij verzorgde hiervoor de styling en de materialen. Judith is een super creatieve meid die bij het zien van een locatie al allerlei mooie plannen bedenkt. Het is fijn om met haar samen te werken en ondanks haar eigen stijl kan ze zich ook heel goed aanpassen aan de wensen van de klant!

Misbruik rapporteren
Door sanne2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
“Om het feestje een leuke aankleding te geven moest ik meteen aan Judith denken. Zij heeft echt passie voor wat ze doet, is heel spontaan en heeft oog voor detail. Niets is te veel gevraagd met haar geweldige ideeën. Keep up the great work!”
Misbruik rapporteren
Door hans4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
“Judith is erg klantvriendelijk, komt met ideeën en weet samen met de klant de wensen te realiseren. Zij is creatief en kan hiermee de juiste sfeer creëren voor een leuk feestje“
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
maandag t/m zaterdag 08:00 uur - 21:00 uur
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Vervoer, Levering, Opzetten, Ontmantelen, Verwijdering, Anders
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zelf ben ik gek op kleur. Kleur verveelt mij nooit. Kleur mag altijd en kan altijd. Kleur is speels, spontaan en vrolijk. Soms ook een beetje gek, daar hou ik van. Ik werk dus het liefst met veel kleur. Maar voor een romantische boho look, serene vintage of hysterische bling bling kom (wat? spring!) ik ook zeker uit mijn bed! Beloofd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Decoratie & Styling
  • Midden