Het Allermooiste Feestje is er om op te leuken. Om mooi te maken. Gemaakt om te stylen. Jouw bruiloft, jouw feest of al het andere leuks dat jij in gedachten hebt. Van ceremonie tot evenement. Van klein feestje tot dinertafel. Nét even dat extra beetje sfeer creëren. Dan is het plaatje af en klopt het he-le-maal. Speels, vrolijk en hip. Creatief. Met perfecte imperfectie.

Wat kan Het Allermooiste Feestje voor je doen?

Sfeer is alles. De mooie plaatjes kennen we allemaal. Je weet wel, die van Pinterest bijvoorbeeld. Mooi gedekte tafels met prachtige bloemen, vrolijke lampionnen, sfeervolle verlichting….. Een unieke styling, helemaal passend bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Het is echt allemaal mogelijk, ook voor jóuw feest of evenement.

Mooi gestylde bloemen en bloemstukken horen daar vaak ook bij. Met bloemen is zoveel mogelijk en zoveel sfeer te creëren. Dus wil jij bloemen op je feest of evenement? Dan regel ik die voor jou!

Heel tof als ik iets moois van jullie bruiloft mag maken! Neem gerust contact met me op!

Liefs, 

Judith

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
maandag t/m zaterdag 08:00 uur - 21:00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Bezoeker, laat een review achter over Het Allermooiste Feestje en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Het Allermooiste Feestje

4.9
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
marleen_
Door Marleen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik vertelde Judith van het Allermooiste Feestje dat ik een high tea zou organiseren bij mijn Moederdagvoorstelling. Ik had er zelf nog nooit aan gedacht, maar Judith zei meteen dat zij deze wel kon aankleden. Judith heeft fantastisch vintage servies, waar we heel veel leuke reacties op gekregen hebben: het maakte ons event helemaal af! Ook is Judith een heel fijn persoon om mee te werken, dus als jij je event helemaal ´af´ wilt maken dan beveel ik je Het Allermooiste Feestje van harte aan!
Misbruik rapporteren
d&r
Door Dx
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het was voor ons een bijzonder jaar: allebei werden wij 40 en we waren ook nog eens 10 jaar getrouwd. Voor deze gelegenheid wilden we graag een tuinfeest geven. Naast een thuiskok voor het diner, vroegen we Het Allermooiste Feestje om de aankleding te verzorgen. Na een telefoongesprek heeft Judith van onze wensen een perfect plaatje gemaakt. Een prachtige Italiaanse sfeer, inclusief priksnoer met lampjes, dromenvangers en lampionnen. Toen wij de plaatjes zagen waren we meteen enthousiast! In de uitvoering werden onze hoge verwachtingen omver geblazen! De sfeer was dankzij de aankleding meteen gezet. We bevelen de services van Judith van harte aan en mogen we opnieuw een feestje organiseren dan zullen we zeker weer contact met haar opnemen.
Misbruik rapporteren
info16543
Door Marlou
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Judith en ik werkten samen tijdens een styled shoot die ik organiseerde. Zij verzorgde hiervoor de styling en de materialen. Judith is een super creatieve meid die bij het zien van een locatie al allerlei mooie plannen bedenkt. Het is fijn om met haar samen te werken en ondanks haar eigen stijl kan ze zich ook heel goed aanpassen aan de wensen van de klant!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier