Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Madrid Feest- en Trouwlocaties Madrid
  • Catering prijs 85 €
vertalen

InterContinental Madrid presenteert een exclusief concept van het sociale evenement bij uitstek: Las Bodas de Alta Costura. "Een Haute Couture-bruiloft is een unieke bruiloft, een pak op maat van elk koppel, begrijpend wat een koppel nodig heeft en alles perfect laten passen. Bij InterContinental Madrid zijn ze specialisten in het geven van een exclusieve en gepersonaliseerde behandeling."

Hiervoor biedt het hotel een unieke ruimte op een bevoorrechte locatie in het centrum van Madrid. Ze hebben een grote verscheidenheid aan ruimtes met veel elegantie en veelzijdigheid, zoals de lobby of het prachtige tuinterras, een authentieke oase aan de Paseo de la Castellana. Bovendien biedt InterContinental spectaculaire suites voor de huwelijksnacht en speciale voorwaarden voor accommodatie voor gasten.

Het professionele team van InterContinental zal u verzekeren van een "vijfsterren" service en gastronomie, met een enscenering die tot in het kleinste detail zorgt.

Bruiloften Haute Couture bestaat uit drie speciale bruidspakketten: Tulle, Silk en Organza die alles bieden wat u nodig hebt om uw bruiloft perfect en speciaal te maken door aanpassingsopties aan te bieden. Als u een link van meer dan 80 gasten viert, kunt u bovendien op de eerste verjaardag in het hotel verblijven.

 

Bezoeker, laat een review achter over Hotel InterContinental Madrid en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Hotel InterContinental Madrid

4.8 4 reviews
Door Fernando
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wij zijn een stel dat op 3 oktober 2015 is getrouwd en we hebben het gevierd in het Intercontinental Hotel, aan alle koppels die denken over waar je je bruiloft kunt vieren, raad ik zonder aarzeling dit hotel aan. We bezochten alle 5-sterrenhotels en een aantal van de 4 in Madrid, na veel kijken zijn we hier gebleven voor de kwaliteit-prijs en locatie.

Vanaf het eerste moment gaven ze ons allerlei faciliteiten als het gaat om het organiseren van onze bruiloft (muziek, bloemen, Candy bar ...). Voor ons was het belangrijkste dat het eten van zeer goede kwaliteit was en na de menutest twijfelden we niet. Ze hebben verschillende menu's al gesloten maar dan kunt u gerechten uit verschillende menu's combineren of bestellen om u een bepaald gerecht te serveren.

We vierden het diner in de Albéniz-lounge, een prachtige oude balzaal met spectaculaire lampen en die rechtstreeks naar de Paseo de la Castellana leidt, zodat je op geen enkel moment het gevoel hebt opgesloten te zitten. De dans werd georganiseerd in de Granados-kamer, het is een kamer met tapijten zodat ze een houten platform plaatsen, zodat we comfortabeler kunnen dansen. Terwijl de kamers werden gecommuniceerd, bleven de gasten die niet wilden dansen aan hun tafel kunnen luisteren naar de muziek en blijven genieten van de dans zonder de noodzaak om op te staan.

We vieren de cocktail in de hal die prachtig is, het heeft een spectaculaire koepel, fauteuils waar de gasten op kunnen zitten en, bovenal, een pianist die het moment met live muziek vermaakt.

Het diner was perfect, het eten spectaculair in termen van kwaliteit en presentatie; er waren gasten die ons niet over hun voedselallergieën vertelden, maar het was geen probleem omdat de obers hen vroegen wat ze wilden en ze brachten het onmiddellijk naar hen. De service betoverde iedereen, serveerde alle tafels op hetzelfde moment en met een snelheid en professionaliteit vermeldenswaard, te allen tijde serveerden ze je wijn, water of wat je zou nemen, dus geen gast had het lege glas en alles wat je nodig hebt, kun je haar vragen het naar de tweede te brengen.

Hoewel we het al persoonlijk hebben gedaan, willen we nogmaals al het personeel van het hotel bedanken voor hun vriendelijkheid en professionaliteit, omdat ze onze bruiloft hebben gemaakt als de beste die ze hebben bijgewoond voor de meeste van onze gasten.

Dus als u op zoek bent naar een kwaliteitsplek in Madrid om uw bruiloft te vieren met totale garantie, raad ik het Intercontinental Hotel aan.

Misbruik rapporteren
Door Lucía
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Het personeel is constant op de hoogte van het paar, zodat alles perfect verloopt, het eten is geweldig met een zeer zorgvuldige presentatie en ook erg goed, ook de locatie in het centrum van Madrid maakt het erg gemakkelijk om te arriveren. Een site van 10!

Misbruik rapporteren
Door Jaime
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het kiezen van onze bruiloft met het intercontinentale hotel was een van de grootste successen die we konden hebben. De kwaliteit van de relatie is onverslaanbaar: ik denk niet dat er andere plaatsen in het centrum van Madrid zijn met de professionaliteit, kwaliteit van het eten, de omgeving, decoratie, luxe, elegantie, weelde en een goede behandeling dan dit hotel. Aan dit alles, voeg het bestaan toe van een binnentuin die rokers toestaat om weg te gaan zonder de faciliteiten te verlaten. Bovendien is Lorena, de persoon die de leiding heeft over evenementen, aangenaam, attent en zeer doortastend. Er was geen vraag halverwege; en bij alles wist hij een oplossing te vinden die aan onze behoeften zou kunnen voldoen. Ik zou het zonder aarzeling aanbevelen. Een absolute tien.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
85€
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Prepago dividido en tres plazos.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1953
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 28046