Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo

Hotel Pullman Ibirapuera

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo

Hotel Pullman Ibirapuera

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs R$ 4.000
  • Capaciteit (zittend): 140-140
  • Capaciteit (staand): 200-200
vertalen

Het Pullman Hotel heeft een complete structuur voor bruiloften en biedt creatieve en persoonlijke voorstellen voor de bruid en bruidegom. Alle kamers hebben een akoestische behandeling en schemerige verlichting , die de perceptie van een verfijnde en gastvrije omgeving versterkt, gekenmerkt door een moderne inrichting .

De suites volgen dezelfde lijn van kwaliteit, comfort en verfijning van het hotel. Gasten kunnen ook genieten van het prachtige uitzicht op Ibirapuera Park . Bovendien biedt het hotel ideale technologische diensten voor de huwelijksnacht, het daggebruik voor de huwelijksdag en exclusieve service voor de bruiden, via de coördinator van sociale evenementen.

De faciliteiten en exclusiviteit stoppen hier niet. Een ander punt dat in Hotel Pullman Ibirapuera de aandacht verdient, is de gastronomie . Onder het commando van de beroemde chef-kok Jean Christopher Burlaud. De bereide gerechten zijn echte gastronomische kunstwerken. De grooms hebben verschillende menu-opties van alle lijnen: veganistisch, vegetarisch, regionaal onder andere, naast het pakket alcoholische dranken.

Dit alles voor partijen van verschillende groottes. Als je een mini-bruiloft hebt gepland voor 50 personen, heb je het Taste It Restaurant . Het Pateo Restaurant, met 100 personen, biedt comfort. Het hotel biedt ook ruimte voor feesten van 140 of 200 personen .

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
R$ 4.000
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
140-140
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
200-200
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Dansvloer, Zwembad, Parkeerservice, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Hoe werkt proeven?
Inclusief proeven
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Hotel Pullman Ibirapuera

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
mirismi
Door Camila
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik heb mijn bruiloft in september 2016 bij het Pullman Hotel gehouden, naast de kwaliteit van de service die Carla Brandão heeft geleverd, kan ik zeggen dat we te allen tijde heel goed werden ontvangen. Mijn bruidsdag in de pullman suite met mijn bruidsmeisjes was geweldig en ook de huwelijksnacht. We hadden alleen lof van onze gasten, de structuur, de ontvangst en alle aangeboden diensten. Het was een perfecte dag!

Camila

Misbruik rapporteren
carolinadreyfus
Door Carolina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik bracht mijn huwelijksdag door in de Pullmansuite in Ibirapuera en ook in de huwelijksnacht. De service was gepersonaliseerd en en ongelooflijk. Perfectie definieert elk moment. Bedankt dat je mijn dag van de bruid samen met mijn moeder en peetmoeders zo leuk en zonder enige zorgen hebt gemaakt.

Carol

Misbruik rapporteren
efurusho
Door Elisa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn dochter hield haar huwelijksfeest op 12/19/2015 in het Pullman Ibirapuera Hotel. Aangezien zij in Frankrijk woont, werd de organisatie van het huwelijk door mij, haar moeder, gemaakt.

Ik bevestig dat de deskundigheid en kwaliteit van diensten en producten van Hotel Pullman Ibirapuera hebben gezorgd voor het succes van de partij. Het hotel heeft een zeer goede infrastructuur en een smaakvolle eigentijdse inrichting. Maar ik kan niet nalaten het niveau van uitstekende service op het gebied van sociale evenementen te benadrukken, in de persoon van Carla Brandão. Altijd hartelijk, proactief en objectief, acteerde hij actief en snel tijdens de planning en realisatie van het evenement.

Elisa Furusho

e-mail: efurusho@hotmail.com

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 04008011

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact