• Website

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is een officiële trouwlocatie omringd door de veluwse bossen. De 12 hectare grond van het landgoed biedt uiteenkomende mogelijkheden voor vrijwel elke gelegenheid. Van een intiem en persoonlijk feest, een romantische ceremonie onder een prieel tot aan een spetterende feestavond. Bij ons is alles mogelijk. 

Bij een mooi moment hoort een mooie locatie. Jullie kunnen het jawoord geven op het terras onder een idyllisch prieel omgeven door groen of in het Charlet met prachtige kroonluchters. Waar jullie ook voor kunnen kiezen is een sfeervolle trouwzaal met uitzicht op mooie landgoed. Het team van De Wipselberg zorgt graag voor een onvergetelijke ceremonie dat aan al jullie eisen zal voldoen. 

Ontvang jullie felisitaties en hef het glas bij mooi weer buiten op het landgoed of binnen bij de Witte Bar. De Witte Bar is een uitermate geschikte locatie is voor een intieme receptie voor maximaal 20 personen. Voor een groter gezelschap is het Charlet meer geschikt.  

Er zijn diverse mogelijkheden voor uw huwelijksdiner. Jullie zijn bij ons bij het juiste adres van barbecue, een buffet tot aan een uitgeserveerd diner. De chef-kok stelt graag samen met jullie een diner samen dat aan al jullie wensen voldoet. Hebben jullie speciale wensen of diëten? Geen probleem, daar houden wij uiteraard rekening mee. 

Sluit deze bijzondere dag af met een onvergetelijke feestavond in het Chalet of in De Witte Bar. Wensen jullie een bepaalde aankleding of zoeken jullie een band of DJ? Wij informeren hierover graag alle mogelijkheden en brengen jullie graag in contact met verschillende partners.  

Na deze mooie dag kunnen jullie en jullie gasten nagenieten in de comfortabele hotelkamers. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Uitzicht op natuur
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur

Adres

Stad: 7361 TK