Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo
  • Catering prijs 1.800 €
vertalen

Een charmante plek, ingevoegd in de prachtige tuinen van Hotel Villa Rossa , die een perfect en perfect huwelijk mogelijk maakt. dit is de Casa Vecchia Space .

Met toegang via twee snelwegen naar Rodovia Raposo Tavares en Castelo Branco, is Casa Vecchia het toneel geweest van prachtige vieringen . Het huis kijkt uit op het meer en wordt omgeven door inspirerende groenvoorzieningen, waarbij het landelijke klimaat en de verfijning van grote stedelijke centra worden gecombineerd. In aanvulling op het adembenemende landschap en alle infrastructuur die 200 gasten bedient en indien overdekt kan oplopen tot 300 personen , heeft Casa Vecchia nog steeds een onberispelijke gastronomie die geschikt is voor alle smaakpapillen.

Neem nu contact op met het Casa Vecchia Space- team, plan een bezoek en weet alles wat mogelijk is op deze prachtige plek.

Bezoeker, laat een review achter over Espaço Casa Vecchia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Espaço Casa Vecchia

4.9 3 reviews
Door Sinfonia das Flores
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Ongelooflijke plek met een unieke uitstraling! Met alle structuur en ondersteuning die nodig is voor uw evenement. Personeel super goed geïnformeerd en behulpzaam. Gastronomie en service 5 sterren. Uitstekende optie voor diegenen die een ruimte willen met een gedifferentieerd landschap, hoogwaardige service en in de buurt van São Paulo. Zeer aan te bevelen!

Symfonie van bloemendecoraties

Misbruik rapporteren
Door Juba
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Geweldige ruimte die ik paradijs noem. De natuur omarmt en omarmt al deze unieke structuur die Casa Vecchia biedt, warmte en gastvrijheid met ware professionaliteit, comfort en veiligheid. Dit is het resultaat van zoveel liefde voor mensen! Je kent dat huwelijk van dromen waar je elk moment super goed verzorgd wordt, met aandacht, respect en met veel plezier, waar alles mooi is, georganiseerd, bereid om te verwelkomen en te betoveren, inclusief de gastronomie met vijf sterren! Met zoveel jaren ervaring en vele huwelijken heb ik me al gerealiseerd dat ik met vertrouwen kan zeggen dat Casa Vecchia zeker een van de beste ruimtes ter wereld is om een prachtige en onvergetelijke bruiloft te maken!

Juba Alves foto

Misbruik rapporteren
Door Célia
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Spectaculaire plek. Naast het feit dat mooi is heeft een zeer attente personeel en geven alle steun aan de professionals die service in de plaats bieden. Aanbevelen !!!!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
1800
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 18130-971