Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Barcelona Feest- en Trouwlocaties Barcelona

Hotel W Barcelona

  • Catering prijs 155 €
  • Capaciteit (zittend): 700
  • Capaciteit (staand): 800
  • Bedrijfskenmerk: Hotel emblemático de Barcelona
vertalen

In de 2100 meter van Hotel W Barcelona , verspreid over een verscheidenheid aan kamers, ruimtes en een terras, kunnen de bruid en bruidegom genieten van een aanbod dat de voorbereiding van de bruiloft, het feest zelf en diensten voor naderhand omvat, ter beschikking stellen van een Specialist in bruiloften die ervoor zorgen dat het een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van het paar. Ze hebben parkeergelegenheid en hun ruimtes hebben een capaciteit van meer dan 600 mensen.

De W-services garanderen dat elk moment verloopt zonder complicaties. Uw huwelijksspecialist streeft ernaar om ervoor te zorgen dat het feest een kenmerkende weerspiegeling is van de persoonlijkheid van het paar, met elk detail perfect op volgorde.

W Hotels bieden een stralende achtergrond voor die bruiloft of verlovingsceremonie die de persoonlijkheid van het stel weerspiegelt. De bruid en bruidegom die besluiten hun bruiloft bij W Hotels te vieren, zullen kunnen genieten van de exclusieve Whatever / Whenever®-services, die al het mogelijke doen om het droomhuwelijk te bereiken.

Ze stellen al hun personeel ter beschikking van het paar, dat aan elk aspect van het feest zal werken om het perfect te maken.

Bezoeker, laat een review achter over Hotel W Barcelona en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Hotel W Barcelona

4.8 3 reviews
Door Simla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden onze bruiloft in W Barcelona en alles ging perfect ... Hoewel we alles vanuit Stockholm, onze vertegenwoordiger in W, hadden gepland, gaf Carla Rodriguez warm en tijdig advies voor al onze voorbereidingsbehoeften. Al onze vrienden en familie hadden een fantastische tijd. Ik raad het hotel ten zeerste aan en wens jullie allemaal veel succes!

Simla

Misbruik rapporteren
Door pablo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Montse en ik zijn op 11 juni 2016 getrouwd. De viering was perfect. Ze lieten ons een ruimte gescheiden van het zwembad, open en met een prachtig uitzicht op de zee, zonder enig geluid en weg van de aanblik van vreemden. De inrichting van de stoelen, de voorbereiding van de ruimte, de aandacht voor de gasten (mijn ouders waren ouder, ze hebben speciale aandacht nodig en ik hoefde me daar geen zorgen over te maken omdat ze te allen tijde opgetogen waren), degene die ze ons aan het paar leenden ... Alles is perfect Mijn vrouw was in de suite dat ze ons verlieten veranderd, wat geweldig was.

Na het feest gingen we naar de eetzaal en onze gasten vertelden ons dat ze zich geen beter aperitief kunnen herinneren. Het is een kamer met een veranda met uitzicht op de zee, perfect ingericht, die toegang gaf tot de kamer waar we het banket maakten. In eerste instantie dachten we dat de kamer onvoldoende of een beetje koud zou zijn. Toen we het zagen ingericht, was het iets anders.

Het sensationele diner, evenals de drankjes service.

ALLES, ALLES, ALLES PERFECT.

De organisatie begon met Santiago Miraglia en vervolgens met Miriam de Jesús. Beide heel goed, maar vooral Miriam, die ons te allen tijde heeft geholpen met zoveel twijfels die we hadden. Altijd beschikbaar en attent.

PRIJS: We waren verrast. Het was veel goedkoper dan andere hotels van dezelfde standaard die we vroegen. Maar veel, veel ...

Mijn naam is Pablo Martínez Olivera en mijn vrouw Montserrat Sanz Jurado. Nu vieren we het eerste jaar en misschien komen we langs bij het hotel.

groeten

Misbruik rapporteren
Door Leyla
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Prachtig uitzicht met mooi terras, hoewel de kamer een beetje warmte mist.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
155
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
3:30
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Diabetes, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Mediante un acuerdo, se establecen distintos depósitos que se adaptan a las necesidades de los novios. 10 días antes de la boda deben haberse realizado el 100% de los depósitos.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, Strandbruiloft
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
50
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
700
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
800
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Por supuesto. Queremos que cada pareja de novios sea libre de elegir los proveedores que desean y se adapten a sus necesidades. Si lo necesitan, podremos ayudarles recomendándoles algunos proveedores pero pueden elegir aquellos que más les gusten aunque no sean los recomendados por el hotel.
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
Sí, el alquiler del espacio está incluido en el mínimo de facturación de comida y bebida.
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
473
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
Espacios con consumo mínimo en comida y bebida.
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Hotel emblemático de Barcelona

Adres

Stad: 08039