Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Playa del Carmen

Hotel Xcaret Mexico

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Playa del Carmen

Hotel Xcaret Mexico

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 2-500
  • Capaciteit (staand): 2-800
vertalen

Stel je het mooiste moment van je leven voor met de mooiste zonsopkomsten en -ondergangen in het gezelschap van je geliefde. in   hotel   Xcaret   Mexico , deze droom kan uitkomen omdat we verschillende buitenruimtes hebben, zoals onze privégebieden, witte zandstranden, tuinen, stranden en rivieren   vol met magie en romantiek zonder gelijke in de Riviera Maya .

Als u wilt, kunt u zich aansluiten bij uw liefdesbanden met traditionele religieuze vieringen in onze katholieke kerk van grote charme, met decoratie die zo uniek en speciaal is als de liefde zelf. Het bevindt zich op de top van onze "heuvel" van piramidevormige constructie, met   Onovertroffen uitzicht op de prachtige en majestueuze blauwe oceaan   vol leven en kleur. Maar als u wilt, kunt u ook uw bruiloft vieren op onze prachtige witte stranden in het Caraïbisch gebied, waar u uw liefde kunt laten zien met uw geliefde met momenten die zo speciaal zijn als hun liefde, alles omlijst door de prachtige natuurlijke wonderen die   hotel   Xcaret   Mexico   te bieden heeft. Ook in onze Xpiral Room kun je het meest romantische avontuur beginnen met je partner in een omgeving vol Mexicanness,   om ongeëvenaarde momenten te beleven   met je geliefde en met je gasten.

In onze Muluk Spa, kunt u zich voorbereiden op dat speciale moment in onze unieke en exclusieve cabine voor de meest bijzondere vrouw van de dag, de bruid, waar u met onze gespecialiseerde diensten zoals: kapsels, make-up, manicure en pedicure er stralend en schitterend uit zult zien in elk moment van je feest.

Met ons programma   ALL-FUN INCLUSIVE®   Jij en je geliefden zullen een ongeëvenaarde ervaring beleven, zoals die ook inhoudt   onbeperkte toegang tot parken en rondleidingen   Xcaret :   Xcaret , Xel-Ha ', Xplor, Xpor Fuego, Xoximilco, Xenses, Xenotes en Xichen , met   transport inbegrepen   tussen   hotel   en parken, evenals shuttle airport- hotel- airport. Alles onder een niet aflatende service met gespecialiseerd personeel, die u zullen helpen om uw mooiste droom in werkelijkheid te realiseren en te genieten van dat speciale moment met uw geliefde, herinneringen te creëren die altijd in uw geheugen zullen leven.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
2-500
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
2-800
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft, In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
900
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
23:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se detallan durante la cotizacion del evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Hotel Xcaret Mexico

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 77710

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact