Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Playa del Carmen

Hotel Iberostar Paraíso Beach

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Playa del Carmen

Hotel Iberostar Paraíso Beach

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Het IBEROSTAR Paraíso Beach-hotel is een accommodatie voor koppels en gezinnen van 5 sterren met de mogelijkheid van een All-Inclusive-systeem . Met een koloniale stijl die typerend is voor de Mexicaanse cultuur sieren bogen en kolommen dit indrukwekkende hotel in Playa Paraíso, in de Riviera Maya (Mexico) .

Als u wilt trouwen in het midden van de natuur, dan is IBEROSTAR Playa Paraíso de perfecte plek, omdat het een luxe hotel is omgeven door de natuur. Het biedt uitstekende diensten om het huwelijk van uw dromen te sluiten met uw naaste familie en vrienden.

Deze prachtige Iberostar Playa Paraiso biedt alle elementen die u nodig heeft voor uw bruiloft en / of hernieuwing van geloften, omdat het een romantische omgeving is met zijn prachtige zonsondergangen. Ze bieden u ook een huwelijksreis in zijn indrukwekkende faciliteiten: banketten, muziek, feest, meubels en gebruiksvoorwerpen, onderdak.

U hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het genieten van uw grote evenement, want de professionals zorgen voor de rest om uw dag onvergetelijk te maken. Ze hebben ook een spa-service, zodat u kunt ontspannen na deze prachtige dag.

De inrichting van het hotel bestaat uit meubilair dat is omgezet in echte kunstwerken en prachtige houtsnijwerken die pronken bij de receptie van het hotel. Als u zich door het complex wilt verplaatsen, kunt u op een trein stappen die regelmatig voorbijgaat.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Hotel Iberostar Paraíso Beach

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 77710

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact