Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Basel-Stadt Catering en Bruidstaarten Binningen

Il Gusto Giusto

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Basel-Stadt Catering en Bruidstaarten Binningen

Il Gusto Giusto

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (staand): 10-10
vertalen

Vanwege de liefde voor eersteklas ingrediënten en de passie voor koken, worden bij Il Gusto Giusto alleen verse en zorgvuldig geselecteerde delicatessen verwerkt. Om het plezier de juiste betekenis te geven, is alles vers bereid. Jouw wensen zijn de inspiratie.

Het aanbod is gebaseerd op populaire gerechten en eenvoudige recepten uit de mediterrane keuken. Van warme en koude verrassingen in glazen pot, over verfijnde voorgerechten tot verleidelijke desserts. Of het nu gaat om 10 of 500 personen, privé- of bedrijfsevenementen, zakelijke lunch of verjaardagsfeestjes, aarzel niet contact op te nemen met Patrizia van Il Gusto Giusto voor een ideële stem. In een persoonlijk gesprek vindt u de juiste selectie van fijne delicatessen om u en uw gasten te verwennen.

De service is er, de lekkernijen worden bezorgd en op verzoek kunt u ook helpen met serveren. Als u onderhoudspersoneel nodig heeft voor uw evenement, zullen ervaren en goede medewerkers graag worden gebruikt. De kosten van het personeel zullen naargelang de gelegenheid worden bepaald en van tevoren met u worden besproken.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bei kleineren Caterings, erhalten Sie eine Rechnung, die Sie innerhalb von 10 Tagen bezahlen sollten. Bei grösseren Bankette, leisten Sie eine Anzahlung in Höhe von 30% des ungefähren Endbetrages.

Meningen over Il Gusto Giusto

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4102

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact