Bij Il Partycolare ontwerpen en creëren wij banketdiensten om uw dromen waar te maken. Aandacht voor detail, aandacht voor detail, zorgvuldige selectie van elk ingrediënt vormen de dagelijkse basis van onze voorstellen.
De Partycolare banqueting & Events sinds 2006 in handen van chef-kok Alessandro Rausa wordt gedreven door één doel: elke gelegenheid tot een uniek en bijzonder evenement maken, dat onthouden zal worden.
We bieden een cateringservice en organisatie van het hele evenement dankzij een team van professionals die met enthousiasme en passie werken: monteurs, wedding planners, bloemisten, barmannen, lichtontwerpers, professionele obers teams.
We kunnen u een ruime keuze aan locaties in Toscane aanbieden, in Lombardije, zorgvuldig voor u geselecteerd.
We ontwerpen en implementeren banketdiensten om uw dromen te realiseren. Aandacht voor detail en zorgvuldige selectie van ingrediënten PartyColare Banqueting & Events werd in 2006 opgericht door chef-kok Alessandro Rausa en is sindsdien gedreven door één doel: elke gelegenheid een evenement uniek en bijzonder maken, dat zal worden onthouden.
Wij bieden een cateringservice en organisatie van het hele evenement, dankzij een team van professionals die met enthousiasme en passie werken: monteurs, wedding planners, bloemisten, barmannen, lichtontwerpers en teams van professionele obers.
We kunnen een brede selectie van geselecteerde locaties voor u aanbieden in Toscane en Lombardije
Onze snit van de taart was spectaculair dankzij je mooie en heerlijke cake !!
Heel erg bedankt voor het maken van het verschil op onze trouwdag!
Absoluut de nummers 1! Gefeliciteerd !!