Home Foto en Video Foto en Video Toledo Foto en Video Toledo

Iñaki Lungarán Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Toledo Foto en Video Toledo

Iñaki Lungarán Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

De professionele fotograaf Iñaki Lungarán maakt deel uit van een nieuwe generatie fotografen die gespecialiseerd is in het vereeuwigen van de mooiste momenten in uw leven, en onder hen zijn bruiloften een van de meest bijzondere dagen die u kunt beleven.

De passie die hij voelt voor fotografie heeft hem ertoe gebracht om te trainen met de meest prestigieuze internationale trouwfotografen, en zich aan te passen aan de nieuwste technologieën in de behandeling van het beeld. Hoewel de hoofdlocatie zich in Toledo bevindt , heeft Iñaki Lungarán ook een studio in Madrid .

Wat het werk van Iñaki Lungarán kenmerkt, is dat het dynamisch, leuk, gepassioneerd, fantasierijk, gedurfd is ... En dit alles probeert hij vast te leggen in zijn foto's, zodat zijn rapporten uniek en speciaal zijn. Bovendien verplaatst deze fotograaf zich naar elk deel van Spanje om de droom te vervullen van het fotograferen van uw bruiloft met de nieuwste technologische middelen die bestaan in de fotografie ...

Voor de productie van de trouwvideo werkt Iñaki Lungarán samen met de professionele videograaf Silvia Simancas, die trouwvideo's maakt op basis van creatieve documentaire films. Met dit type film laat het Iñaki Lungarán-team wat conventionele huwelijksvideo is om plaats te maken voor enkele beelden die de gevoelens weerspiegelen die zich op die speciale dag voor u voordoen, met een andere uitstraling, een zeer persoonlijk, menselijk en creatief.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Iñaki Lungarán Fotografía

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
desidavi
Door Davinia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Weinig meer te zeggen. Foto's met gevoelens die de emotie van een speciale dag zoals onze bruiloft weerspiegelen. Hij en zijn team hebben ons zo comfortabel gemaakt dat we na de post-bruiloft nog steeds de sessie wilden herhalen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact