Instante Fotografia

  • Prijsklasse Midden

In Instant Photography proberen we vast te leggen wat het beste is in mensen, gelach en gelach, geschenken en verrassingen, en nogmaals, knuffels en tranen, omdat we geloven dat het leven dit is. We willen deel uitmaken van verhalen met een goed einde en we willen het hen vertellen via onze ogen. Van onze foto's.

#Echte mensen. True Stories #

Als ze ook geloven dat liefde niet uit de mode is en dat mannen ook huilen, zullen we samen een perfect team vormen! We beloven de dag van uw huwelijk op een oprechte en volledig eerlijke manier vast te leggen, net zoals het gebeurt.

Omdat we geloven dat de belangrijkste van allemaal zelfs de knuffels zijn en de glimlachjes geript . En van hen willen we je herinneringen opbouwen.

So. Eenvoudig.

Bezoeker, laat een review achter over Instante Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Instante Fotografia

4.9 8 reviews
Door Silvana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gewoon fantastisch!

We hebben een volledige dag gewoond en we hebben ons geen zorgen gemaakt om de foto's, ze hebben het behandeld en het resultaat was ongelooflijk. Ze hebben perfect het geluk en de liefde vastgelegd die er de hele dag bij betrokken zijn.

Altijd zeer beschikbaar, attent en super vriendelijk en leuk, het was alsof ze deel uitmaakten van onze bruiloftsgasten.

Bedankt Directfotografie :)

Silvana en Reuben

Misbruik rapporteren
Door Sara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elsa en Rui waren superprofessionals en lieten ons helemaal op hun gemak voelen. Bij veel gelegenheden waren we vergeten dat we werden gefotografeerd ... alsof ze deel uitmaakten van het gezin, ze waren erg discreet. Het weer was niet de beste, maar desondanks hadden we een paar hele mooie foto's. Wij adviseren 100%

Misbruik rapporteren
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Laat me het niet eens zijn met de tot nu toe gegeven meningen. Ze fotografeerden onze bruiloft in 2017 en ze waren middelmatige, goudbetaalde professionals. Ze zijn niet voorbereid op klimatologische omstandigheden waar licht niet ideaal is. Na bijna een jaar is het jammer om de foto's opnieuw te bekijken en te verifiëren dat we geen enkele foto hebben met onze grootouders, ouders, broers en zussen, bruidsjonkers en op bijna alle foto's die de bruid en bruidegom op hun rug hebben. Zou het niet aanraden.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
A abordagem discreta, atenta e espontânea. Ao que juntamos boa disposição, alegria e profissionalismo. O objectivo é simples: registar instantes verdadeiros de pessoas reais.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Equipa
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
3 meses

Adres

Stad: