Home Weddingplanners Weddingplanners Milano Weddingplanners Milano città

Italian Allegria by Cristina Rocco

vertalen

Missie onberispelijk
Er is een plek die alles heeft wat je nodig hebt - adembenemende locaties, uitstekende keuken, eeuwenlange geschiedenis en romantiek: Italië.

We kennen elke hoek van het prachtige land, van de meest glamoureuze locaties tot verborgen juweeltjes die je nergens anders vindt. Wij helpen u de perfecte omgeving te vinden, of het nu een middeleeuws kasteel is of een boerderij op het platteland, een afgelegen strand of een bergchalet in de Dolomieten, en vergeet niet de art deco-villa's aan het Comomeer en de prachtige steden geschiedenis en kunst.

In de weken gaan we ervoor zorgen dat alles uniek is, precies zoals jij het wilt. Bekijk deze laatste momenten en wij zorgen voor de rest: locatie, decoraties, muziek, menu en al het andere.

Laat u dromen en laat ons uw verwachtingen overtreffen.

Een voorstel dat ze niet zal vergeten
Verras haar met een buitengewoon voorstel. Waarom niet poppen in het atelier van een van de belangrijkste Italiaanse trouwjurkontwerpers? Of met een romantisch diner voor het Colosseum?

We kunnen u het perfecte idee bieden voor dat speciale moment wanneer u "ja" hoort.

Meer dan alleen een bruiloft
Ben je op zoek naar een unieke ervaring die verder gaat dan de trouwdag? Bij ons kunt u feesten en andere speciale momenten organiseren - repetitiediner, feestjes voor vrienden van de bruid of bruidegom en zelfs die speciale verjaardagen, jaren later. Vraag ons hoe we deze momenten echt speciaal kunnen maken.

Al meer dan 18 jaar, dankzij ons, hebben ze hun dromen in Italië waar gemaakt. Vertel ons uw idee, en we zullen het waarmaken!

Bezoeker, laat een review achter over Italian Allegria by Cristina Rocco en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Italian Allegria by Cristina Rocco

4.9 4 reviews
Door shirley
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beste Cristina bedankt voor het maken van vanavond een speciale gelegenheid om te onthouden.

Misbruik rapporteren
Door ann
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn net terug van een echt magisch weekend in Apulië, het begon allemaal toen ik Cristina en Italian Happyness vroeg om een internationaal maar ook "lokaal / Apulisch" doopsel voor mijn baby te organiseren, waarna het snel een onvergetelijke drie dagen van evenementen met familie werd en vrienden uit verschillende landen en steden in Italië. Ik weet inclusief ook sight-seeing, speciale restaurants ontdekkingen en winkelen. De vieringen van de doop waren de hoogtepunten van dit op maat gemaakte evenement en iedereen was er dol op! Bedankt, Cristina , je hebt een lang weekend. We zullen het nog lang herinneren.

Misbruik rapporteren
Door margot
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik wist dat ik mijn vriendin al een tijdje wilde voorstellen, maar ik had nooit gedacht om na te denken over hoe, waar en wanneer ik het moest doen. Ik wilde dat alles perfect was en ik wist dat ze iets speciaals verwachtte. Toen ging ik naar de Hochzeitmesse in Zürich en zag de Italiaanse Allegria staan en ik begon met Cristina te praten . Ze begreep me echt en wat ik die dag wilde zijn. Ze plande alles en de dag was perfect. Mijn vriendin zei ja en we gaan in de zomer van 2018 trouwen. Ik gaf toe dat Cristina de regelingen had getroffen en omdat het zo goed ging, willen we ook voor de bruiloft zorgen. We vertrouwen erop dat ze nog een onvergetelijke herinnering aan ons liefdesverhaal zal toevoegen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad: