Home Foto en Video Foto en Video Wielkopolskie Foto en Video Poznań

Jstudio Jakub Gąsiorowski

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Wielkopolskie Foto en Video Poznań

Jstudio Jakub Gąsiorowski

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Jstudio is in de eerste plaats een professionele bruidsfotografie voor veeleisende mensen. De fotograaf is de auteur van het beeld - Jakub Gąsiorowski, waardoor je er zeker van kunt zijn dat alle foto's op de site zijn gemaakt door Eén fotograaf, dus je hebt de garantie dat je belangrijkste dag in het leven in goede handen wordt gelegd. Ik wil mijn huwelijksverslag op een unieke en originele manier laten zien. Fotografie is voor mij in de eerste plaats mensen en hun emoties. Ik wil de belangrijkste momenten in je leven behouden - hoe kun je niet van dergelijk werk houden?
Elk frame tijdens je dag is attent, te beginnen met inlijsten, het instellen van de juiste belichting door een originele behandeling en een zeer gedetailleerde selectie bruiloftmateriaal. Bruiloftsfoto's zijn voor mij een enorme dosis betrokkenheid en ervaring, die ik 100% besteed. Dankzij uw trouwfoto's zullen ze opvallen tussen de menigte, helaas steeds vaker gemiddelde fotografie. Ik woon in Poznan, maar ik fotografeer in heel Polen.

Foto's nodigen uit en ik groet.

Heeft u vragen? Ik nodig je uit voor het contactformulier - het is gratis :)

Jakub Gąsiorowski - Jstudio

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
szczegóły udzielam mailowo, telefonicznie bądź na spotkaniu :)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
7
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Jstudio Jakub Gąsiorowski

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
martaziozdra15
Door Marta
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Jakub heeft een groot gevoel voor esthetiek en aandacht voor detail. Iedereen kan zich mooi voelen voor zijn lens. Een zeer professionele aanpak, snelle en specifieke antwoorden. Een heel fijn, positief mens. Mooie foto's. Ik raad aan!

Misbruik rapporteren
m.bielecki88
Door Maciej
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Fantastische fotograaf en natuurlijk fantastische foto's !!! We hebben een prachtig souvenir van de bruiloft en receptie. Kuba werkt discreet, niet ondergedoken zonder zichzelf in de ogen te werpen en tegelijkertijd ongewone momenten vast te leggen. Zijn foto's zitten vol emoties, expressief en diep. Echt prachtig !!! We bevelen het iedereen aan.

Misbruik rapporteren
karolamistrz
Door Karolina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden geen enkel probleem met het kiezen van de fotograaf voor onze bruiloft en we werden niet teleurgesteld. Kuba is een professional in elke centimeter, ervaren en vol met ideeën die gepassioneerd zijn. Hij slaagde erin elk klein detail van de ceremonie vast te leggen. Bovendien is hij sympathiek, waardoor hij in staat was om de atmosfeer te ontspannen door allerlei tips te geven, niet alleen die met betrekking tot de foto's :). Als resultaat creëerde hij een prachtig materiaal dat perfect elke emotie vastlegt die entertaint en beweegt en waar we graag terugkomen. Wij raden!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 61-623

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact