Home Foto en Video Foto en Video Quintana Roo - Riviera Maya Foto en Video Playa del Carmen
vertalen

Bent u op zoek naar een andere stijl voor uw trouwfoto's? Het verhaal van je geweldige dag verteld door middel van beelden, vanuit het perspectief van je fotograaf die zich zal onderdompelen in de emoties van dit moment om de magie over te brengen die zo'n bijzonder moment omhult. Dit is het werk van Javier Álvarez, een kunstenaar die een groot deel van zijn leven heeft gewijd aan het vastleggen van de meest persoonlijke beelden van zijn klanten en vrienden.

" In mijn foto's, in plaats van te laten zien wat mensen voelen, probeer ik te laten zien wat ik zelf voel op het moment van schieten, de emotie die ik van hen verzamel" - Javier Álvarez .

Krijg de beste herinneringen aan je bruiloft, je kunt met Javier Álvarez praten om hem te vertellen wat je verwacht en kan samen beelden maken die hen doen herleven elk moment, elke glimlach en elke blik van vreugde van je ceremonie en feest. Ook kunt u, als u dat wenst, u begeleiden tijdens pre-huwelijkssessies en de prullenbak in de jurk. Leg, voor u en uw partner, momenten vast om ze eeuwig te maken, een emotie die u elke keer opnieuw kunt voelen als u uw foto's ziet.

Durf Javier Álvarez te ontmoeten ! Op deze manier zult u ontdekken of uw werk net zo gepassioneerd voor u is als voor u.

Bezoeker, laat een review achter over Javier Álvarez Fotografía en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Javier Álvarez Fotografía

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Adres

Stad: