Home Weddingplanners Weddingplanners Valle del Cauca Weddingplanners Cali

Jimena Jaramillo Planners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners Valle del Cauca Weddingplanners Cali

Jimena Jaramillo Planners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
vertalen

JIMENA JARAMILLO PLANNERS

Wij zijn een groep professionals met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van evenementen, design, marketing en public relations. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van ervaringen vol creativiteit, professionaliteit en emotie. Wij en onze ongelooflijke bondgenoten, die allemaal de beste zijn in jouw regio, zijn toegewijd aan het produceren van realiteiten gebaseerd op jouw dromen. We proberen de dromen van onze klanten om te zetten in onvergetelijke ervaringen!

Onze droomshop is ontworpen met berekening en zorgvuldigheid, waardoor er ruimte is voor de verbeelding, maar nooit voor improvisatie.

Schud zorgen weg! Wij zorgen voor alles. We bestuderen uw behoeften en op basis van wat we als een team kunnen concluderen, zoeken we naar de beste opties bij onze partners om uw evenement te maken zoals u het zich inbeeldt en zelfs uw verwachtingen te overtreffen.

Wij opereren nationaal en internationaal.

We werken hard, dag in dag uit, om een magisch moment te creëren, dromen te materialiseren en ongelooflijke ervaringen te ontwerpen!

Wij zijn van begin tot eind bij je: we werken constant zodat je je volledig onbezorgd kunt voelen en je evenement als gast kunt beleven en kunt genieten van de geweldige dag van begin tot einde.

Welkom, welkom, bienvenue: we hebben ervaring met mensen van over de hele wereld en we kunnen het doen, omdat we drie talen spreken.

We verbeteren elke dag: we geloven in het bijwerken van onze kennis en bij het houden van de voorhoede, daarom zijn we gecertificeerd als Wedding Planners door The Bridal Society of New York, Destination Weddings en Equal Weddings door de ABC Association of Bridal Consultants.

Waar je ook bent: leef je dag op de meest intense en magische locaties op aarde! Het maakt niet uit of je besluit om van de Cartagena je tapijt of de gletsjers van Buenos Aires je decoratie te maken, ons team zal je begeleiden bij de realisatie van je Destination Wedding.

We zijn altijd goed begeleid: we hebben een getraind team en een brede en prestigieuze lijst van bondgenoten en leveranciers die de kwaliteit van het evenement, uw tevredenheid en uw middelen zullen optimaliseren.

Neem contact met ons op! Het zal een genoegen zijn deel uit te maken van je LIEFDE-verhaal!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A convenir
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Jimena Jaramillo Planners en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Jimena Jaramillo Planners

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
lagusmedia
Door Laura
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

We werken graag met Jimena Jaramillo Planners ... ze zijn super verantwoordelijk, georganiseerd, proactief, creatief en in aanvulling op alle goddelijke mensen. Aanbevolen 100%

Misbruik rapporteren
juliana.benoit
Door Juliana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Jimena Jaramillo Planners hebben ons huwelijk gemaakt, alles wat we wilden en meer! Dankzij dit superteam konden we onze ceremonie organiseren en van een afstand feesten, zonder stress en zonder complicaties. Het werken met hen was spectaculair omdat ze wisten hoe ze vorm moesten geven wat we wilden, maar ons lieten zien hoe we het moesten doen en wat de mogelijkheden waren binnen het budget en de gekozen leveranciers. Ze zijn goddelijk! Alles is ja en niets is onmogelijk! We bevelen ze met een gesloten oog aan!

Misbruik rapporteren
jarcanta
Door Jorge
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Hallo, goedemiddag Mijn naam is Jorge Andrés Restrepo en ik schrijf je vanuit Cali ... Ik wil heel respectvol mijn orkest genaamd "La Banda de George" aanbieden, perfect voor het huwelijk, voor de gelegenheid waar ze er een nodig hebben. Het is echt een uitstekende groep gevormd door 12 professionele muzikanten die de volgende genres op een nette manier kunnen interpreteren om het evenement tot een succes te maken: Salsa, merengue, tropisch, vallenato, bachata, plancha, pop, tropipop, rock, ska, champeta , reggaeton, onder anderen. Ik hoop dat je ons een kans kunt geven, want je zult er geen spijt van krijgen! Heel erg bedankt Jorge Andrés Restrepo 3133682626 Instagram: @ jorgeandres81 Facebook: / labandadegeorge

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact