• Prijsklasse Midden

João Almeida werd geboren en getogen in een bioscoop en het beeld heeft altijd deel uitgemaakt van zijn dagelijks leven. Voor John fotografie, meer dan een hobby, is kunst. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het melden van bruiloften om te geloven dat niets magischer is dan het bevriezen van een liefdesverhaal in tijd en ruimte. Het put uit emoties en creëert fotografie voor verliefde mensen . Het enige doel is dat elke verzameling foto's uniek, artistiek en een afspiegeling is van de gefotografeerde persoon.

John voelt zich dankbaar om deel uit te maken van die prachtige dagen, vol liefde en charmante mensen die trillen en zich identificeren met je foto's. Hij gelooft dat hij deel uitmaakt van een kleine groep mensen die bruiloften fotograferen die echt houden van wat hij doet. Hij woont in Matosinhos, Porto en reist door het hele land ... maar wereldwijd is het zijn doel.

Bezoeker, laat een review achter over João Almeida en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over João Almeida

5.0 14 reviews
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het woord dat het werk van João Almeida en zijn team het beste beschrijft, is ongelooflijk!
Van de energie die het uitstraalt, de rust die het ons geeft, de passie waarmee het schiet, alles is  verbazingwekkend!

Het eindresultaat is prachtig en we blijven zitten met mooie herinneringen aan onze dag.

We raden aan voor professionaliteit, goede energie en bekwaamheid.

Gewoon perfect!!

Misbruik rapporteren
Door Gisele
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen we fotograaf João Almeida ontmoetten, hadden we geen idee wat we konden verwachten. We hebben prachtige foto's gezien, maar we wisten niets van zijn werk. Interessant genoeg, na 10 minuten ontmoeting, toen ik een paar blikken wisselde met mijn verloofde, besefte ik al snel dat we allebei volledig overgegeven waren. Iedereen die zijn werk kent, beseft dat fotografie absoluut een passie is en er wordt opgemerkt dat er een enorme toewijding aan zijn werk is. We zijn van mening dat João, meer dan onze fotograaf, een fundamenteel element van onze bruiloft zou zijn, omdat zijn visie veel verder gaat dan fotografie. We voelden een enorme connectie en identificeerden ons gemakkelijk met een soort natuurlijke fotografie, zonder kunstmatige poses of glimlachen, en voor iemand die zo onfotogeen en 'ongemakkelijk' was als wij, hadden we echt een professional nodig die wonderen kon verrichten en in staat was om ons vast te leggen. natuurlijke manier. Met João hebben we dit bereikt en nog veel meer.Hij heeft een volledig uniek en ander uitzicht dan alles wat we eerder hadden gezien en op elk moment wordt hij geïnspireerd door het landschap om hem heen om idyllische en onvergetelijke momenten te creëren! Ik weet dat hij iemand is die ons voor het leven zal volgen en dat als alles goed gaat, hij er zal zijn om de belangrijkste momenten vast te leggen die de toekomst ons zal brengen! Ik ben onze weddingplanner, van Romã Eventos, dankbaar dat hij ons heeft geholpen om zo iemand te vinden en João Almeida bedankt alle genegenheid en toewijding die hij ons altijd heeft getoond. Bedankt.

Misbruik rapporteren
Door Joana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

João en zijn team hebben elk moment van ons huwelijk op een unieke en speciale manier vastgelegd. Ze hebben alle emoties vastgelegd die we op deze dag voelen, alle nervositeit, de vreugde, de liefde, het geloof ... De foto's zijn ongelooflijk! Het enige wat overblijft na de dag zijn de herinneringen, de foto's en de video. Je kunt niet fout gaan bij het kiezen van deze professionals. Ik adviseer en beveel João Almeida en zijn team aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1000
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Adres

Stad: