Home Foto en Video Foto en Video Porto Foto en Video Matosinhos

João Almeida

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
Home Foto en Video Foto en Video Porto Foto en Video Matosinhos

João Almeida

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
  • Foto van 1.000 €
vertalen

João Almeida werd geboren en getogen in een bioscoop en het beeld heeft altijd deel uitgemaakt van zijn dagelijks leven. Voor John fotografie, meer dan een hobby, is kunst. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het melden van bruiloften om te geloven dat niets magischer is dan het bevriezen van een liefdesverhaal in tijd en ruimte. Het put uit emoties en creëert fotografie voor verliefde mensen . Het enige doel is dat elke verzameling foto's uniek, artistiek en een afspiegeling is van de gefotografeerde persoon.

John voelt zich dankbaar om deel uit te maken van die prachtige dagen, vol liefde en charmante mensen die trillen en zich identificeren met je foto's. Hij gelooft dat hij deel uitmaakt van een kleine groep mensen die bruiloften fotograferen die echt houden van wat hij doet. Hij woont in Matosinhos, Porto en reist door het hele land ... maar wereldwijd is het zijn doel.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over João Almeida

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(14)
anaoparedes
Door Ana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het woord dat het werk van João Almeida en zijn team het beste beschrijft, is ongelooflijk! Van de energie die het uitstraalt, de rust die het ons geeft, de passie waarmee het schiet, alles is  verbazingwekkend!

Het eindresultaat is prachtig en we blijven zitten met mooie herinneringen aan onze dag.

We raden aan voor professionaliteit, goede energie en bekwaamheid.

Gewoon perfect!!

Misbruik rapporteren
gisele_off
Door Gisele
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Toen we fotograaf João Almeida ontmoetten, hadden we geen idee wat we konden verwachten. We hebben prachtige foto's gezien, maar we wisten niets van zijn werk. Interessant genoeg, na 10 minuten ontmoeting, toen ik een paar blikken wisselde met mijn verloofde, besefte ik al snel dat we allebei volledig overgegeven waren. Iedereen die zijn werk kent, beseft dat fotografie absoluut een passie is en er wordt opgemerkt dat er een enorme toewijding aan zijn werk is. We zijn van mening dat João, meer dan onze fotograaf, een fundamenteel element van onze bruiloft zou zijn, omdat zijn visie veel verder gaat dan fotografie. We voelden een enorme connectie en identificeerden ons gemakkelijk met een soort natuurlijke fotografie, zonder kunstmatige poses of glimlachen, en voor iemand die zo onfotogeen en 'ongemakkelijk' was als wij, hadden we echt een professional nodig die wonderen kon verrichten en in staat was om ons vast te leggen. natuurlijke manier. Met João hebben we dit bereikt en nog veel meer.Hij heeft een volledig uniek en ander uitzicht dan alles wat we eerder hadden gezien en op elk moment wordt hij geïnspireerd door het landschap om hem heen om idyllische en onvergetelijke momenten te creëren! Ik weet dat hij iemand is die ons voor het leven zal volgen en dat als alles goed gaat, hij er zal zijn om de belangrijkste momenten vast te leggen die de toekomst ons zal brengen! Ik ben onze weddingplanner, van Romã Eventos, dankbaar dat hij ons heeft geholpen om zo iemand te vinden en João Almeida bedankt alle genegenheid en toewijding die hij ons altijd heeft getoond. Bedankt.

Misbruik rapporteren
joanatrind
Door Joana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

João en zijn team hebben elk moment van ons huwelijk op een unieke en speciale manier vastgelegd. Ze hebben alle emoties vastgelegd die we op deze dag voelen, alle nervositeit, de vreugde, de liefde, het geloof ... De foto's zijn ongelooflijk! Het enige wat overblijft na de dag zijn de herinneringen, de foto's en de video. Je kunt niet fout gaan bij het kiezen van deze professionals. Ik adviseer en beveel João Almeida en zijn team aan!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact