Johanna Abushihab Event Planners

  • Prijsklasse Luxueus

Johanna Abushihab Event Planners Planning en organisatie van bruiloften en evenementen, feesten, vijftien jaar.

Bezoeker, laat een review achter over Johanna Abushihab Event Planners en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Johanna Abushihab Event Planners

5.0 8 reviews
Door Ingrid
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ik ging naar het huwelijk van een vriend en was verrukt over het werk van Johanna Abushihab, alles was onberispelijk, de decoratie, het eten, de desserttafel, de muziek, de aandacht voor de gasten, het laat zien dat ze niets aan het toeval overlaten en denken zelfs tot in het kleinste detail. Ik raad ze zeker aan !!!

Misbruik rapporteren
Door PAOLA
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

DE SLECHTSTE ERVARING die ik heb gehad, was deze dame te hebben aangenomen zonder haar te kennen, omdat ik in al mijn planningsproces alleen maar wilde proberen elke klus die ik doormaakte te belemmeren; Eindelijk op de verwachte nacht was er geen enkele gast die me een goede opmerking over deze PLANNER zou geven, omdat het zelfs onbeleefd tegen mensen was. BEVEEL HET NIET aan en batterijen zijn niet bang om een opmerking achter te laten, dus verwijder ze elke keer als ze worden gepubliceerd, Maar daar is deze pagina voor.

Misbruik rapporteren
¡Nuestros resultados siempre hablaran mas alto que las palabras! Esperamos seguir creciendo y mejorando de la mano de excelentes aliados y novios que estén alineados a nuestros principios, vision y ética con empresa.
Door Silvia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De gelukkigste nacht van mijn leven was de dag van mijn bruiloft, Godzijdank en dankzij de uitstekende aanbieders die ik had voorbereid om alles spectaculair en onvergetelijk te maken voor mijn man, voor mij en voor onze gasten ... bedankt Joha en je team Voor zo'n uitstekende baan hebben uw organisatie, professionaliteit, elegantie en stiptheid elk detail van die geweldige dag berucht, mooi en op zijn perfecte tijd gemaakt. Je zult altijd in mijn hart en mijn familie zijn. God zegene je en vul je met veel meer successen en voorspoed.

Misbruik rapporteren
¡Dios nos ha bendecido mas de lo que esperábamos y la muestra de ellos, es haber sido parte de tu historia! Gracias por elegirnos.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A convenir.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Exclusividad.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 110221

Centro comercial Andino. 

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus