Home Foto en Video Foto en Video Barcelona Foto en Video Sant Feliu de Llobregat

Jordi Tudela

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Barcelona Foto en Video Sant Feliu de Llobregat

Jordi Tudela

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.363 €
vertalen

Jordi Tudela is een fotograaf gevestigd in Sant Feliu de Llobregat, Barcelona , die je elk moment van de viering van je meest bijzondere dag zal vergezellen. Hun werk begint tijdens de hele periode van de voorbereidingen, om meer nabijheid te bereiken en het resultaat zijn enkele natuurlijke foto's die de essentie van het paar weerspiegelen.

Na deze eerste nadering, Jordi Tudela woont de bruiloften van de binnenkant, het vastleggen van elk deel van de viering en elk gevoel. Het enige doel is dat de foto's elegant, uniek en magisch zijn. Een onuitwisbare herinnering aan je "Ja, ik wil".

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.363 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Jordi Tudela

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(8)
(1)
Aanrader?
(9)
merce.vidiella
Door Mercè
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Toen we begonnen met het plannen van de bruiloft, realiseerden we ons dat we voor sommige providers een paar meer klanten waren, een paar meer dan trouwen. Voor Jordi waren we echter niet alleen het paar op 15 juni, we waren Dídac en Mercè, en we voelden ons heel speciaal vanaf de dag dat we elkaar ontmoetten. Jordi brengt zoveel passie over voor zijn werk dat we elke keer dat we elkaar interviewden, uitkeken naar onze geweldige dag. De dag van het evenement waren zowel hij als zijn team erg discreet en we hadden niet het gevoel gefotografeerd te worden. Jordi is ten slotte zeer punctueel en levert zijn onberispelijke werk. We waren verrast met de hoeveelheid materiaal die we ontvingen: foto's die de opwinding, illusie, verrassingen en geluk weerspiegelen waarmee we onze geweldige dag leven. Zonder twijfel een herinnering die we met trots aan familie en vrienden tonen.

Misbruik rapporteren
sheila_7389
Door Sheila
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ongetwijfeld de beste keuze van onze bruiloft, het beste geïnvesteerde geld. Sinds we Jordi hebben ontmoet en zijn werk hebben gezien, waren we duidelijk dat we hem wilden hebben en zijn we automatisch gestopt met kijken naar andere opties. We zijn zeker niet verkeerd. Zowel de foto's die we maakten van de pre-bruiloft en de dag van de bruiloft gaven ons een goed gevoel, alles is gemakkelijk met hem, en hoewel we wisten dat het resultaat geweldig zou zijn, overtrof het echt al onze verwachtingen. Toen we de foto's zagen, werd die dag volledig nieuw leven ingeblazen, alle foto's geven precies weer wat er op elk moment gebeurde, ze zijn emotioneel, ze hebben gevoelens en ze vertellen het verhaal van die dag. We hebben het van nu af aan voor alle projecten, het was de beste keuze van alle leveranciers van onze bruiloft. Voor veel prijzen die u ontvangt, zal alles tekortschieten omdat naast het feit dat de beste professional nog beter is, ook iemand beter is. We zullen altijd eeuwig dankbaar zijn voor alles!

Misbruik rapporteren
mariayesica
Door Yesica
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onze decoratieaanbieder Le Loup de Jordi heeft ons aanbevolen om Tudela als een buitengewone en professionele fotograaf te gebruiken, na te hebben gevraagd naar referenties van verschillende fotografen voor onze bruiloft.

Het was een oogje toen we hem ontmoetten. We wisten meteen dat we hem wilden inhuren. Ik herinner me dat toen ik de eerste vergadering verliet, mijn man en ik elkaar aankeken en we hadden het heel duidelijk: het is precies wat we zochten voor onze bruiloft!

  We vonden het geweldig en we houden van zijn fotografiestijl, zijn genialiteit en zijn werk in detail. Leg de beste emoties vast op uw foto's en maak de momenten onvergetelijk.

We zijn heel tevreden met uw werk, liefde voor detail, uw flexibiliteit en uw persoonlijke service. Hij is een meester in fotografie. Bedankt voor het vastleggen van de beste momenten van onze bruiloft en het maken van de bruiloft een succes.

Een plezier om te werken en te leren van Jordi.

Afgezien hiervan hebben we een goede vriend gewonnen.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 08980

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact