• Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Jullie dag wordt natuurlijk de meest leuke, mooie, gezellige, stijlvolle dag die er bestaat. Wij helpen jullie daar graag bij!

Waarom een bruiloftsplanner?
Een bruiloftsplanner lijkt vaak een luxe, iets wat alleen mensen met veel geld doen. Dit hoeft echter niet zo te zijn.

Bij de meeste bruiloften komt de organisatie neer op de schouders van het bruidspaar zelf of iemand uit de directe omgeving. Het organiseren van een bruiloft is echter een tijdrovende en complexe zaak. Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheden om van jullie bruiloft de perfecte bruiloft te maken.

Ook kunnen jullie er bewust voor kiezen de bruiloft te laten organiseren door mensen die weten wat ze doen en die wat verder van jullie afstaan. Op deze manier kunnen al jullie dierbaren tijdens DE dag optimaal genieten, zonder dat ze van alles hoeven te regelen.

Een bruiloftsplanner neemt zorg uit handen op die punten waar jullie dat graag willen en betekent een vast aanspreekpunt voor iedereen, zowel voor de gasten als alle leveranciers.

Waarom KAAS Bruiloften?
KAAS Bruiloften staat voor creatieve en stijlvolle bruiloften, speciaal voor jullie op maat gemaakt. Wij zitten boordevol inspiratie om van jullie dag De Speciale Dag te maken, waarbij we als basis natuurlijk uitgaan van jullie persoonlijke wensen.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden