• Prijsklasse Midden

Kadu Bastos is al meer dan 10 jaar gewijd aan het transformeren in kunst van de unieke momenten van het leven van mensen.

Zijn eigen stijl werd ontwikkeld door de jaren heen dat hij acteerde in fotografie en filmen , waarbij hij altijd vasthoudt aan het bevredigen en verrassen van zijn klanten , met de registratie van het huwelijk, een essay, geboorte, afstuderen of elke andere magische gelegenheid die het verdient om te worden vereeuwigd.

Bekijk hier enkele werken van Kadu Bastos Foto & Filme en herken de stijl waarnaar je op zoek was. Neem dan gewoon contact op, vraag een offerte aan en boek uw datum.

Bezoeker, laat een review achter over Kadu Bastos Foto & Filme en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Kadu Bastos Foto & Filme

4.9 4 reviews
Door Kadu Bastos
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Kadu Bastos, hoe moeilijk het is om onze dankbaarheid te uiten, omdat ik bang ben om te vergeten alle positieve adjectieven van een volledig toegewijde en betrokken professional uit te drukken, zodat alle momenten in een flits worden vastgelegd die eeuwig zal blijven in onze herinneringen! We danken God voor je in ons leven! Je tint is enorm en je hebt de grootste gevoeligheid en het grootste vermogen om in je lenzen alle gevoelens te registreren die bijna onzichtbaar zijn voor eenvoudige stervelingen! Geluk definieert mij! We zijn erg blij met uw professionaliteit en uw bekwaamheid! Bedankt, bedankt en bedankt!

Veronica en Danilo

Misbruik rapporteren
Door Kadu Bastos
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kadu Bastos, hoe moeilijk het is om je dankbaarheid al jaren uit te drukken, want ik ben bang om te vergeten alle positieve adjectieven van een volledig toegewijde en betrokken professional uit te drukken zodat alle momenten in een flits worden vastgelegd zal eeuwig zijn! We danken God voor je in ons leven! Je tint is enorm en je hebt de grootste gevoeligheid en het grootste vermogen om in je lenzen alle gevoelens te registreren die bijna onzichtbaar zijn voor eenvoudige stervelingen! Geluk definieert mij! We zijn erg blij met uw professionaliteit en uw bekwaamheid! Bedankt, bedankt en bedankt!

Veronica en Danilo

Misbruik rapporteren
Door Tatiana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We houden van werk en de professional! Kadu Bastos is ongetwijfeld een geweldig persoon die het werk met excellentie leidt en de dag meer dan speciaal maakt. In elke plaat een detail van liefde en genegenheid voor wat het doet. We hadden geen beter persoon kunnen kiezen om ons moment te eeuwig te maken.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
R$ 4.000,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
9:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pagamentos a vista com Desconto, 30% de entrada + parcelamento até a data do evento Parcelamento no cartão de credito ou boleto bancário
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Especialista em casamentos ao ar livre seja dia ou noite e casais com prioridade fotográfica artísticas e inusitadas, captando sempre os momentos de forma bela, simples e natural., prezamos sempre pelo espontaneidade com foco jornalistica
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Contamos com uma equipe de no mínimo 2 fotógrafos sendo eu Kadu Bastos o fotografo principal, estando sempre preparados para cobrir casamentos grandes ou pequenos e em qualquer lugar.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Depende da escolha das fotos pelo casal., porem as fotos ficam disponível em até 2 semana apos o casamento

Adres

Stad: 26064-530
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek