7

Omschrijving van het bedrijf

Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken!

En bij één van die mooiste herinneringen, jullie trouwdag, help ik jullie graag. Als weddingplanner, ceremoniemeester of alleen een (styling)adviesgesprek, waarin jullie wensen centraal staan. Samen met jullie creëer ik een dag die helemaal bij jullie past, van het begin tot het einde stippelen we samen de route uit en bepalen we waarin ik jullie kan ontzorgen. Ook kan ik jullie helpen met (styling)adviezen en/of de uitvoering daarvan. Denk daarbij ook aan het personaliseren van verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld een ringendoosje of wijnglazen die d.m.v. etstechniek worden voorzien van jullie namen of trouwlogo. Een waardevolle herinnering!

Zullen we samen nieuwe herinneringen maken? Ik begeleid jullie mooiste moment graag. Willen jullie kennismaken of meer weten? Neem dan contact met mij op via info@kuipers-events.nl of 06-528 311 44

Marga Kuipers | www.kuipers-events.nl

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Via factuur en dan bankoverschrijving & Contant
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  op maat gemaakt, uurtarief 55 euro
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving. "Jullie" staan centraal bij ons, jullie wensen maken we graag waar. We denken graag mee over een thema, de aankleding, indeling, locatie etc. In een kennismakingsgesprek horen we graag hoe jullie DROOM huwelijk eruit ziet en gaan vanuit daar verder puzzelen. En zorgen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen op jullie trouwdag. Tevens maken we Custum Made Gifts, denk aan persoonlijke kado's of bedankjes. Kuipers Events staat voor het creëren van mooie herinneringen en maken deze graag samen met jullie.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 reviews
Door NMMC
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Marga leren kennen via het Wishes-event bij Rhederoord. Hier hadden wij een prijs gewonnen die wij uiteindelijk verzilverd hadden bij Marga. In het eerste gesprek, dat wij bij ons thuis hebben gehad, was al gelijk duidelijk hoeveel ervaring zij heeft in het organiseren van o.a. bruiloften. We hadden tijdens dit gesprek gelijk een goed draaiboek gemaakt waardoor alles strak en overzichtelijk op papier stond, zij gaf hierbij veel bruikbare tips. Het was een fijn gesprek waarbij alles tot in detail werd besproken wat ons veel vertrouwen gaf en onzekerheden wegnam. Zo kwamen er veel punten aan het licht die wij als aankomend bruidspaar over het hoofd hadden gezien. Marga heeft naar aanleiding van dit gesprek de aankleding verzorgd tijdens onze bruiloft. In de aanloop naar de bruiloft hebben wij veelvuldig contact gehad over de aankleding. Samen met ons is zij meegegaan naar de locatie om daar de daadwerkelijke aankleding tot in detail te bepalen en te kijken hoe en waar wat moest komen. Op de dag zelf heeft Marga veel werk verzet wat resulteerde dat alles precies zoals afgesproken was aangekleed. Het gaf ons veel rust om te weten dat niemand van onze familie of vrienden op deze dag druk was met iets anders dan genieten van onze bruiloft. Wij zouden iedereen Marga aanbevelen als weddingplanner en stylist omdat zij zorgt dat wat er is afgesproken ook daadwerkelijk gebeurt en alles tot in de puntjes geregeld is.

Misbruik rapporteren
Door IrenetobeB
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Marga heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding van onze bruiloft. Ze denkt over de kleine dingen na, waar ik als bruid niet aan had gedacht. Bijvoorbeeld over de details in het draaiboek maar ook over hoe een gast denkt met bijvoorbeeld de bewegwijzering en inrichting van de locatie. Ook qua styling heeft ze top ideeën. Verder is ze ook gewoon heel aardig en leuk. 

Misbruik rapporteren
Door IrenetobeB
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marga heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding van onze bruiloft. Ze denkt over de kleine dingen na, waar ik als bruid niet aan had gedacht. Bijvoorbeeld over de details in het draaiboek maar ook over hoe een gast denkt met bijvoorbeeld de bewegwijzering en inrichting van de locatie. Ook qua styling heeft ze top ideeën. Verder is ze ook gewoon heel aardig en leuk. 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als er iemand is waar je jouw trouwdag aan kunt toevertrouwen, dan is dat Marga! Ze denkt in alles mee, je merkt door haar ervaring dat ze precies weet waar je de puntjes op de i moet zetten. Bijvoorbeeld met het opstellen van ons draaiboek, waar zij als ceremoniemeester een grote rol in had. Op de trouwdag zelf nam ze ons alles uit handen door aanspreekpunt te zijn voor de gasten, leveranciers en locaties.

Naast de ceremoniebegeleiding heeft Marga er ook voor gezorgd dat ons ‘trouwlogo’ vereeuwigd werd op het glazen ringendoosje en de wijnglazen. Een supermooie herinnering aan deze mooie en bijzondere dag!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Nelleke Stark Fotografie
Trouwen in Gelderland: de absolute topleveranciers voor jullie verzameld!
Foto: Natalja Fotografie
Styled Shoot: Spring is in the Air
Foto: Liefdevol Moment
Styled Shoot: Moment Design

Adres van Kuipers Events in Gelderland:

Weldamlaan 33 6825 BX Arnhem
 • #Midden