8

Omschrijving

Welkom bij de beste sauna van Noord-Holland 2014-2015! 

Op slechts 30 minuten van Amsterdam, bevindt zich in de kop van Noord-Holland de ideale plek om te onthaasten; Sauna Het Kuurhuys.

Sauna Het Kuurhuys is een kleinschalige sauna waarin alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk tot rust te komen, te ontspannen en te genieten. Bij ons vind je een unieke wellness beleving. Waarom? Onder andere door de persoonlijke aandacht, de schitterende ligging aan de Waddenzee en het gebruik van regionale producten. Van ons huisgemaakte met Zeewier verrijkte scrubzout uit de Waddenzee tot de Boerenkaas uit de prachtige regio. Het karakteristieke pand maakt de beleving compleet. Geen zin om naar huis te rijden? Wij houden graag een bed voor jullie vrij in één van onze prachtige hotelkamers! 

Natuurlijk kun je ook bij ons een hapje blijven eten in ons aangrenzende Restaurant 'Bij Ons Thuys'! Op de menukaart vindt je biologische en streekproducten terug.
Bovendien zijn wij ook een prachtige trouwlocatie! Voor meer informatie neem gerust even contact met ons op.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Pin en contant
 • Welke diensten biedt u aan?

  Verzorgingsprogramma´s, Massage
 • Werkt u vanuit huis?

  Alleen in onze winkel
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Sauna Het Kuurhuys is een kleinschalige sauna in op het voormalig Waddeneiland Wieringen. Door eigenaren Hendrik en Michèle Visser opgestart in 2013. In 2015 is Sauna het Kuurhuys verkozen tot beste sauna van Noord-Holland in de Nationale Wellness verkiezing.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van Kuurhuys Sauna & Wellness in Noord-Holland:

Noordstroërweg 1 1777 NG Hippolytushoef