• Catering prijs 69 €
 • Prijsklasse Luxueus
 • Capaciteit 180

De aangenaam rustieke smaak van de boerderij La Colombera vermengt zich met de romantiek van de vijver met de zwanen, aan de oevers waarvan het gemakkelijk is om te dagdromen. De zichtbare balken van de prachtige portiek en de bakstenen pilaren zorgen ervoor dat je je voelt in een wereld ver van de moderniteit, waar de tijd verstrijkt in vrede en onder het teken van innerlijke vrede.

Aan de poorten van Franciacorta, verwelkomt La Colombera u in het groen van het platteland van Brescia. Een geschenk voor uw gemoedsrust en om uw "Ja!"

De locatie, met de typische vormen en architecturen, de warme kleuren en de lijnen van een oude boerderij, staat in het grote omliggende groene park dat fungeert als een prachtig kader. Evenals golfbanen en zoetwaterspiegels. De Colombera, die in de negentiende eeuw met grote kunde werd gerestaureerd, wist de typische inrichting van het interieur en de bijzonderheid van de rustieke warmte van de kamers te behouden. Je voelt je omarmd door de innerlijke kamers en zweeft in het groen van het park, alsof het in de lucht hangt.

Het prachtige terras met zijn veranda verwelkomt uw gasten en verwelkomt hen in het landelijke landschap. Terwijl de romantische vijver de ruimte is voor een hartstochtelijke kus tussen jou.

Het Colombera-team kan u tijdens de gehele organisatie van uw mooiste dag begeleiden en u elegantie in service, verfijning in de details van de omgeving, hoge professionaliteit in gastvrijheid en onberispelijke beleefdheid bieden. Alles om u het beste te geven en om u een herinnering achter te laten die u samen op uw reis zal begeleiden.

De keuken, exclusief en intern, versterkt de onmiskenbare smaak van de Brescia-traditie. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de criteria van kwaliteit, seizoensgebondenheid en versheid. Traditie en moderniteit komen met elkaar in contact en worden onthuld in de voorgestelde cursussen.

Bezoeker, laat een review achter over Ristorante La Colombera en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ristorante La Colombera

5.0 17 reviews
Door Ilaria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alles was perfect !! We hadden een geweldige tijd, geweldige service .. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam .. De plaats is geweldig! Het heeft alle nodige ruimtes en is omgeven door groen .. Een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
Door Elisa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zouden duizend keer hertrouwen in La Colombera !!

Een suggestieve en brede locatie waar de gasten konden wandelen. Ruimtes voor de perfecte ceremonie en receptie, zelfs met de regen die ons in de ochtend begroette, maar op deze manier konden we alle kamers op verschillende tijdstippen van de dag gebruiken.

We hebben er ook voor gekozen om het trouwritueel te vieren door het naar onze smaak te personaliseren en het was allemaal heel hartelijk en opwindend!

Onberispelijke service en aandacht voor detail. Jong en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel voor al uw verzoeken en verzoeken van gasten.

Echt goed eten, gevarieerd en overvloedig. Al onze gasten hebben ons een compliment gegeven voor de goedheid van de gerechten, van het aperitief tot de bruidstaart tot het dessertbuffet!

We bedanken alle medewerkers van Colombera, Nuccio, Michele die hebben gewerkt en de PNG-medewerkers van harte bedankt voor het maken van deze dag zoals we er altijd van hadden gedroomd !!

Misbruik rapporteren
Door Raspaolo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden geen betere keuze kunnen maken. Echt een heerlijke plek. Nuccio, de eigenaar, is een serieus en behulpzaam persoon en staat altijd klaar om al je angsten op te lossen vanwege de noodlottige dag. Eten, erg goed en overvloedig, maar het ding dat wij en de gasten vooral op prijs stelden was de beschikbaarheid en de capaciteit van het personeel. Jong maar ontwapenend van aard. Goed gedaan. Rino Ezia Daniel Nina

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
180
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
69
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:30
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Diabetes, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pagamento a fine matrimonio. Caparra confirmatoria di 500€.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
180
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
180
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
si
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
12
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 25030
Stad:
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Cultureel Belang
 • Inclusief catering
 • Vegetarisch
 • Kindermenu
 • Glutenvrij
 • Diabetes
 • Allergie
 • Luxueus
 • Exclusief gebruik
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht