Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Eure (27) Feest- en Trouwlocaties Giverny

La Dîme de Giverny

Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Eure (27) Feest- en Trouwlocaties Giverny

La Dîme de Giverny

  • Capaciteit (zittend): 100-100
  • Capaciteit (staand): 130-130
  • Huur van: 1.500 €
vertalen

Tussen elegantie en sereniteit biedt de Dîme de Giverny u een betoverende setting voor een prestigieus huwelijk!

Gebouwd in de 13e eeuw , werd het gebouw genaamd de tiendenschuur gebruikt om de tienden op te slaan, dat wil zeggen de belasting die bestemd was voor de katholieke kerk. Na de revolutie werd het gebouw omgevormd tot een boerderij, die het bleef tot de 20e eeuw toen de familie Féron het ombouwde tot een woonhuis. De tiende wordt dan een gezinswoning die, vanwege zijn gratie en idyllische omgeving , vele kunstenaars zal verwelkomen.

Het huis werd verlaten in de jaren 90 en is sinds 2014 weer tot leven gekomen dankzij Frédérique en Laurent, die het hele gebouw renoveren en moderniseren om het zijn cachet terug te geven en bruiloften , evenementen en vakantiegangers te verwelkomen!

De prachtige ontvangstruimte onder zichtbare balken, die authentiek en modern combineert met grote elegantie, biedt plaats aan maximaal 100 personen voor een zittend diner , waaronder 20 kinderen op de mezzanine en 120 personen voor een cocktailparty tussen de zaal en de 2 kleine salons van de plaats. Het kijkt uit op de mooie omsloten binnenplaats, met in het midden een mooie stenen put, perfect voor uw zomerse diners. Aan de andere kant is de groene tuin ideaal voor het houden van een seculiere ceremonie of een cocktail onder de prachtige Berbertent! La Dîme beschikt over een horecaruimte , een vestiaire en een eigen parkeerplaats. U kunt uw diner ook op het terras organiseren.

Omdat het ook een pension is, biedt het landgoed verschillende mooie kamers en 1 huisje met in totaal 19 bedden voor uw gasten! Daarnaast heeft Giverny een ruim aanbod aan accommodaties waardoor uw gasten te voet kunnen terugkeren.

La Dîme is ideaal gelegen in het beroemde dorp Giverny, op een steenworp afstand van de Ste Radegonde-kerk en de vele toeristische attracties , zoals het niet te missen huis en de tuin van Claude Monet, het museum van het impressionisme.

FAQ´s

Hoofddiensten
Ruimteverhuur
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
1.500 €
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
100-100
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
130-130
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Geen cateringservice aanwezig
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
20
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over La Dîme de Giverny en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La Dîme de Giverny

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(7)
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(8)
(1)
Aanrader?
(8)
(1)
ar.fremont
Door Arnaud
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een unieke en charmante plek voor een tijdloze bruiloft. La Dîme de Giverny is een plek waar je je meteen goed voelt, afgeschermd van de rest van de wereld. Dankzij Frédérique en haar man voor hun medeleven en hun flexibiliteit hebben we de mooiste dag van ons leven op de Dîme doorgebracht. We bewaren goede herinneringen aan dit buitendiner, in het licht van kaarsen en guirlandes, midden augustus op deze prachtige binnenplaats. Het was magisch! We kunnen deze plek alleen maar aanbevelen.

Claire en Arnaud

Misbruik rapporteren
lcondette
Door Laurianne
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Terwijl we op zoek waren naar een kamer voor onze bruiloft, werden we verliefd op de tiende, gelegen in het dorp Monet. Tussen de met bomen omzoomde binnenplaats en zijn kleine waterput, de prachtige grote zaal (op menselijke schaal en warm dankzij de open haard, zichtbare balken en stenen), de zeer grote tuin en alle beschikbare kamers en verblijven, wordt er alles aan gedaan om dat we ons daar goed voelen! Bedankt Frédérique voor het welkom en de beschikbaarheid. Al onze gasten werden ook verliefd op de tiende! Nina en Laurianne, 22 februari 2020

Misbruik rapporteren
Merci Nina et Laurianne pour votre gentillesse. Tout était parfait et bien organisé et la décoration florale de toute beauté ! Bonne continuation. Frédérique
BonjourMelissa
Door Melissa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Magic! We vierden onze bruiloft in november 2016 in La Dime en het was gewoon magisch. De kamer, de kamers, de omgeving ... als een droom. Landelijk, charmant, alles met smaak gedaan ... We kunnen niet wachten om terug te gaan om een verjaardag te vieren, nu met onze kleine! Het was de perfecte plek voor onze bruiloft (ongeveer 50 personen) rond de open haard. Geen spijt Dankjewel !!

Misbruik rapporteren
Souvenir d'un mariage d'hiver très élégant avec Mélissa et Jérome. J 'espère également vous revoir bientôt. Merci aussi pour toutes ces belles photos et felicitations! rendez vous pour le baptème! Frédérique
Bekijk meer

Adres

Stad: 27620

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier