La Perla del Doge

  • Website

La Perla del Doge : een belangrijke historische residentie in Apulië voor betoverende bruiloften aan zee, in Molfetta.

De geschiedenis leert ons dat de stad Bari, belegerd door de Moren, op 10 augustus 1003 om hulp vroeg van de Venetiaanse doge Pietro II Orseolo, die prompt naar voren snelde. Bij het bereiken van de stad Bari met zijn galjoenen stopte de Venetiaanse vloot in Puglia bij Molfetta nabij de plaats Terza Cala, om het laatste tegenoffensief te organiseren. Historische documenten plaatsen de structuur precies waar de Venetiaanse vloot van Doge Pietro II Orseolo stopte. Orseolo vond die plek zo aangenaam en gelukkig dat hij het La Perla noemde. En het is ter ere van hem dat de familie Brattoli het leven schonk aan La Perla del Doge.

Gelegen in een betoverende positie aan de suggestieve Adriatische Zee, is dit prestigieuze gebouw, met de elegantie die door de jaren heen is overgedragen, de ideale setting voor belangrijke recepties waar u de waarden van de nobele traditie kunt herbeleven en verre tijdperken in de verfijning van elk detail.

Bezoeker, laat een review achter over La Perla del Doge en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La Perla del Doge

4.9 6 reviews
Door roxi.ang
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kozen voor deze prachtige plek vanwege de ligging, direct aan zee, zonder te weten wat voor soort service ze ons zouden bieden, maar vandaag kunnen we zeggen dat zelfs dat de beste is! Stipt, precies, elegant, in onberispelijke woorden. Heerlijke gerechten, gepresenteerd op een uitnodigende manier, en fijn gearrangeerde tafels. Obers, hoofdverpleegkundige en regisseur hebben eindelijk besteed aan het beter organiseren van het snijden van de taart, ondanks de harde wind! Eén oogopslag was genoeg om aan onze behoeften te voldoen en ze tevreden te stellen. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
Door vanni.cod
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als we onze bruiloft organiseren, hopen we dat alles goed gaat, dat de gasten plezier hebben en goed eten, dat de locatie naar hun smaak is ... Wij bij La Perla del Doge hebben dit en nog veel meer, professionals gevonden. serieus en betrouwbaar, wie weet wat ze doen ... toegewijd aan hun werk ... vriendelijk en behulpzaam. We zijn vergezeld door de eerste dag en vandaag willen we niet zoveel commentaar, onder andere allemaal positief, op de kamer of op het eten, hoeveel op het personeel, beslist buitengewoon! In het bijzonder danken we Gianfranco LaForgia, Candida Rampino, Gianluca en Cristoforo, unieke en speciale mensen. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
Door nina.cap
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hielden onze bruiloftsreceptie op deze locatie en we kunnen je verzekeren dat alles perfect was !!
Zeker de positie is een plus, maar de hartelijkheid, de beschikbaarheid, de aandacht voor alles en iedereen, de goedheid van de gerechten, maken het onvergelijkbaar! Jij bent de beste die we hadden kunnen verwachten!
Een dankjewel gaat naar de sommelier Santa, naar Cristoforo en Gianluca, naar Francesca en Candida, naar de sig. The Forge! Heel erg bedankt !!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur

Adres

Stad: 70056
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Buitenplaats
  • Terras
  • Tent of Overkapping
  • Dansvloer
  • Parkeren
  • Uitzicht op de zee
  • Uitzicht op natuur