Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bari Feest- en Trouwlocaties Molfetta

Deze structuur leeft op het prestige van duizend jaar geschiedenis, elke betoverde hoek zal uw huwelijksreceptie omhullen als in een droom die zal worden gecombineerd met de uitmuntendheid van een onberispelijk banket en alle diensten die nodig zijn voor het realiseren van een onvergetelijke huwelijksreceptie.

Ruimtes en capaciteiten

Aan zee of in de interne kamers, het personeel van de locatie helpt u bij het kiezen van de ruimtes van de structuur waar u de verschillende momenten van het feest kunt doorbrengen, van het aperitief tot het aansnijden van de taart, voor een onvergetelijke bruiloft.

De prachtige kamers behouden intacte oude en waardevolle decoraties en meubels. De plafonds met fresco's versierd met stucwerk, de hoge ramen die een betoverend uitzicht en suggestieve verlichting bieden, de arrangementen die speciaal voor u zijn gemaakt, zullen uw verwachte huwelijksevenement met grote verfijning omlijsten.

Het buitenterras en het terras dat direct uitkomt op de prachtige zee die het omringt, zullen in de warmere maanden de betoverende ruimtes zijn van uw romantische buitenreceptie.

Aangeboden diensten

Van de onberispelijke en verfijnde keuken tot de prachtige omgeving en de kostbare mise en place, elk element dat deel uitmaakt van uw receptie zal met zorg en overvloed worden gecreëerd door een onvermoeibaar personeel bestaande uit professionals uit de sector.

  • De menukaart is verrijkt met altijd verse seizoensproducten die, in combinatie met de creativiteit en het onderzoek van de koks, garant staan voor een perfect bruiloftsbanket.
  • De instellingen zullen je verbazen vanwege de extreme zorg en verfijning, je kunt ervoor kiezen om elke instelling opnieuw te creëren.
  • De mise en place wordt naar uw smaak bepaald met als doel de smaken en kleuren van uw banket in één oogopslag te harmoniseren en samen te brengen.

De service is onberispelijk en elegant, uw gasten worden met veel aandacht en discretie ontvangen. Altijd.

Horeca

De chef-koks van La Perla del Doge zullen u helpen bij het kiezen van het perfecte menu voor u, rekening houdend met uw smaak en behoeften. De smaak en delicaatheid van de gerechten die u uw gasten aanbiedt, worden gegarandeerd door de creativiteit en aandacht van het onvermoeibare keukenpersoneel.

Achtergrond

De duizendjarige geschiedenis van dit prestigieuze bouwwerk begint in 1003, toen de stad Bari, onder het beleg van de Moren, besloot om hulp te vragen aan de Doge van Venetië, Pietro II Orseolo.

Op hun reis naar Bari stopten de Doge en zijn vloot in de stad Molfetta om het tegenoffensief tegen de Moren te organiseren; hier werd de doge verliefd op de prachtige baai die het La Perla noemde. Zo ontstond de structuur die met een recente restauratie alle prestige van een oude Venetiaanse adellijke omgeving heeft hersteld.

Bezoeker, laat een review achter over La Perla del Doge en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La Perla del Doge

5.0 7 reviews
Door Angelica Brattoli
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

La Perla Del Doge bracht me mooie momenten en maakte van mijn bruiloft de beste dag van mijn leven. Het geweldige eten, de zee rond de prachtige locatie, de liefde die wordt gedeeld door het personeel, altijd professioneel en behulpzaam bij elk verzoek, de speciale effecten tijdens het aansnijden van de cake .... Ik zou echt oneindig veel tijd kunnen besteden aan het praten over La Perla Del Doge . Bedankt voor alles, je bent de beste!

Misbruik rapporteren
Door rossella
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kozen voor deze prachtige plek vanwege de ligging, direct aan zee, zonder te weten wat voor soort service ze ons zouden bieden, maar vandaag kunnen we zeggen dat zelfs dat de beste is! Stipt, precies, elegant, in onberispelijke woorden. Heerlijke gerechten, gepresenteerd op een uitnodigende manier, en fijn gearrangeerde tafels. Obers, hoofdverpleegkundige en regisseur hebben eindelijk besteed aan het beter organiseren van het snijden van de taart, ondanks de harde wind! Eén oogopslag was genoeg om aan onze behoeften te voldoen en ze tevreden te stellen. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
Door giovanni
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als we onze bruiloft organiseren, hopen we dat alles goed gaat, dat de gasten plezier hebben en goed eten, dat de locatie naar hun smaak is ... Wij bij La Perla del Doge hebben dit en nog veel meer, professionals gevonden. serieus en betrouwbaar, wie weet wat ze doen ... toegewijd aan hun werk ... vriendelijk en behulpzaam. We zijn vergezeld door de eerste dag en vandaag willen we niet zoveel commentaar, onder andere allemaal positief, op de kamer of op het eten, hoeveel op het personeel, beslist buitengewoon! In het bijzonder danken we Gianfranco LaForgia, Candida Rampino, Gianluca en Cristoforo, unieke en speciale mensen. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur

Adres

Stad: 70056