Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Terni Feest- en Trouwlocaties Narni

La Rocca di Narni

Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Terni Feest- en Trouwlocaties Narni

La Rocca di Narni

  • Capaciteit (zittend): 250-250
vertalen

Presentatie van de structuur

La Rocca di Narni is een prachtige structuur die dateert uit 1300 en de ideale keuze is voor al die echtgenoten die een droomhuwelijksreceptie willen op een locatie vol geschiedenis en charme, wat zal helpen om een van de meest speciale dagen echt uniek en onvergetelijk te maken van je leven.

Ruimtes en capaciteiten

La Rocca ligt op een strategische positie, met een 360 graden uitzicht over de omliggende heuvels en de stad Narni. La Rocca heeft verschillende ruimtes gewijd aan evenementen en bruiloften die plaats bieden aan maximaal 250 personen. De buitenruimten bestaan uit de twee buitentuinen en de binnenplaats. De capaciteiten variëren van 80 personen in de voortuinen (ideaal voor het organiseren van de burgerlijke ceremonie, het welkomstdrankje of de aperitiefbuffetten) tot 250 personen in de grote zijtuin (perfect voor het hosten van het eigenlijke banket of het meer "feestelijke" slotdeel. ). De binnenplaats biedt plaats aan maximaal 200 personen en is zeker de meest suggestieve locatie, je kunt namelijk dineren aan de voet van de "male" (de oude uitkijktoren van het fort). Maak je daarentegen liever gebruik van de interne ruimtes, dan kan je gebruik maken van de zalen op de begane grond (die plaats bieden aan 60 personen) of de grote Erezaal op de eerste verdieping (tot 160 personen). Deze laatste kamer heeft nog delen van de oude fresco's. De setting 's nachts maakt je sprakeloos, dankzij het lichtspel op de gevel. Stel je de mogelijkheid voor om je mooiste dag te vereeuwigen vanaf de top van de loopbruggen die de verschillende wachttorens met elkaar verbinden. Op zijn zachtst gezegd een suggestieve setting.

Aangeboden diensten

Alle evenementen zijn ontworpen op het unieke van de gevierde, om recepties te creëren die, door de suggestieve locatie, de scenografische instellingen, de artistieke en gastronomische keuzes, de passies en de unieke en speciale alchemie aan de basis van de vereniging van de echtgenoten. Burgerlijke ceremonies kunnen ter plaatse worden gevierd (de Rocca wordt erkend als gemeentehuis) door te kunnen kiezen tussen verschillende interne en externe ruimtes. La Rocca biedt alle diensten met betrekking tot het huwelijk, bijvoorbeeld: transfers, accommodatie voor gasten, professionele bruiloftsplanning, evenementontwerp, enz. De Wedding Planning-service wordt uitgevoerd door het personeel van de Rocca.

Horeca

La Rocca heeft uitstekende koks die klaar staan om de meest deskundige en veeleisende fijnproevers tevreden te stellen. De culinaire voorstellen komen voort uit een lang en vakkundig werk van keuze, selectie, voorbereiding en presentatie en vooral uit de ontmoeting tussen de geweldige ervaring ontwikkeld door de chef-koks en de beste lokale grondstoffen. De drankjes, die het banket begeleiden van de welkomstbouvette in de digestieve bar en de cafetaria, worden geselecteerd uit de beste Umbrische en Italiaanse wijnhuizen.

Achtergrond

Gelegen op een dominante positie, op 1 km van het historische centrum, werd de Rocca gebouwd vanaf 1367 door de Spaanse kardinaal Egidio Alvarez Albornoz, om de pauselijke hegemonie te herstellen in de centrale gebieden van ons schiereiland aan het einde van de Avignonese gevangenschap. De bouw van het fort wordt toegeschreven aan Matteo Gattaponi uit Gubbio, een vertrouwde militaire architect van Albornoz en voormalig ontwerper van de Rocca di Spoleto.

Verschillende kasteleinen wisselden elkaar af onder zijn bevel en pausen zoals Bonifatius IX en Niccolò V werden binnen de muren gehost, gerenoveerde en veelzijdige ruimtes.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
250-250
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kosher, Kindermenu
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Bezoeker, laat een review achter over La Rocca di Narni en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La Rocca di Narni

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 05035

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier