6

Omschrijving van het bedrijf

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag uw thuis zijn!

Landgoed Waterland heeft een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis temidden van 26 hectare natuurgebied in de randstad (Velsen-Zuid) nabij Haarlem en 15 minuten van Amsterdam/Schiphol met een eigen parkeerterrein tot 150 auto's.

Eerst gaan we goed naar jullie luisteren voordat er een voorstel komt. Op de dag zelf kunnen we nog met elkaar beslissen of we de ceremonie in het romantische prieel verzorgen of binnen in de Salon met hoge ramen, een fraaie zaal met mooi licht voor de foto's en een fraai uitzicht over het landgoed. Ook op de dag zelf beslissen we of we de tafel dekken voor jullie bruidsdiner buiten op het gazon naast het landgoed of binnen in een van de fraaie zalen.

Verheugen jullie je op een spetterende feestavond? Alle ingredienten heeft Landgoed Waterland hiervoor in huis!

De burgerlijke huwelijksvoltrekking wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Velsen.

Details

 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Terras, Prieel, Parkeren, Uitzicht op natuur
 • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

  300
 • Heeft u eigen catering beschikbaar?

  Inclusief catering
 • Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?

  Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  1742

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (8)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 8 reviews
Door marcel8
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben een echt sprookje beleefd. Wat een prachtige dag op een extreem mooie locatie waar alles van nature leek te kloppen.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben op 2 Augustus onze bruiloft hier gevierd. We hebben een absoluut geweldige dag gehad op het landgoed Waterland. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij waren geheel onbezorgd. Zowel het eten en de drankjes waren van goede kwaliteit. Het personeel was vriendelijk en werd begeleid door de altijd parate Miriam. Zelfs het bad op onze kamer was voor ons klaargemaakt net voor het feest eindigde, iets wat een echte wow-factor was voor ons. Ter afsluiting overnachtten wij met familie op de locatie waarna wij nog konden nagenieten bij het perfect georganiseerde ontbijt. Er is voor ons geen denkbare manier waarop onze ervaring beter kan zijn!!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Landgoed Waterland heeft ons huwelijk verheven tot perfectie. Het landgoed is prachtig en zeer romantisch, ook is het mooi gelegen in een mooi groene omgeving. De voorbereiding vooraf was goed geregeld, daardoor liep alles zoals gepland, dat was erg fijn, hierdoor hebben wij veel meer kunnen genieten! De mogelijkheid om te overnachten was ook een zeer welkome verrassing! We hebben met een groep vrienden en familie hebben we de volgende dag nog even nagenoten met een geweldig verzorgd ontbijt.
Misbruik rapporteren
Door annaanna1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ongelooflijk goed. Dit soort evenementen hebben altijd stressvolle vragen bij zich. Is het eten goed? Zal het personeel leuk en vriendelijk zijn? Is de locatie wel geschikt? Deze zorgen werden bij het landgoed direct weggenomen en de organisatie presteert hier boven verwachting goed. Zeer uniek en bijzonder. Voor al het personeel: Enorm bedankt! Dank voor het hartelijke ontvangst tot aan het uitzwaaien aan het eind! Super!
Misbruik rapporteren
Door daan1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Voor het koppel dat op zoek is naar stijl is deze locatie echt een toplocatie! Het is een prachtige locatie en de service is goed. In overleg is veel mogelijk en de kosten zijn in balans met wat je er voor krijgt. Op de trouwdag is het landhuis echt even van het bruidspaar voor een dag. Wij hebben in ieder geval een geweldige dag gehad, het was voor ons één groot sprookje!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Club Nautique
Trouwen in Noord-Holland: de beste leveranciers voor jullie bruiloft!

Adres van Landgoed Waterland in Noord-Holland:

Rijksweg 116 1981 LD Velsen-Zuid +31 235470496
 • #Terras
 • #Prieel
 • #Parkeren
 • #Uitzicht op natuur
 • #Inclusief catering
 • #Exclusief gebruik