Home Weddingplanners Weddingplanners Roma Weddingplanners Roma

Le Bonheur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Roma Weddingplanners Roma

Le Bonheur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Het huwelijk is een van de meest memorabele dagen voor elk paar dat op het punt staat te trouwen. Het werk van " Le Bonheur " is om het evenement zorgeloos en onvergetelijk te maken. Maanden voor de grote dag overlegt ons weddingplannerbedrijf met de echtgenoten, adviseert en onderhandelt met leveranciers, bestellingen en coördinaten van de catering of restaurantservice naar het bloemenarrangement en zorgt ervoor dat alles binnen het budget valt. Alles komt tot leven wanneer het evenement onberispelijk plaatsvindt.

Le Bonheur biedt een volledig of gedeeltelijk overleg, coördinatie en organisatie met een team van
professionals elk element van huwelijks-, privé- en bedrijfsevenementen - Team gespecialiseerd in de productie van evenementen, ontwerp van meubels en interieuraccessoires gewijd aan het ontwerpen van voedsel en het instellen van evenementen

Le Bonheur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in 'destination wedding'-opties in heel Italië: service voor stellen met een buitenlandse nationaliteit of voor verblijf in het buitenland in luxe resorts, hotels, vakantieboerderijen, privévilla's (huizen van alle stijlen en typen), eilanden of ongebruikelijke bestemmingen waar het paar de organisatie organiseert
huwelijksfeest en hun gasten hebben gedurende ongeveer een week drie dagen gelogeerd en alle feesten vinden plaats
activiteiten met betrekking tot dat huwelijk. Ontdek Italië en zijn wonderen met de professionele coördinatie van "Le Bonheur".

***

Een bruiloft is een van de meest gedenkwaardige dagen. De taak van "Le Bonheur" is om het evenement zorgeloos en onvergetelijk te maken. Maanden van de grote dag, ons gezelschap van
huwelijksplanner overlegt met de bruid en bruidegom, aanbevolen en onderhandeld met verkopers, bestellingen & coördinaten van catering service of restaurant naar de bloemen Het komt tot leven wanneer het evenement vlekkeloos gebeurt.

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1990
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Le Bonheur

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
marc.ven45
Door marco
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Deskundigheid, efficiëntie, aandacht voor detail, banqueting op hoog niveau ... in één woord, perfectie! Bedankt voor het maken van zo'n uniek frame voor onze grote dag!

Misbruik rapporteren
marti.gian03
Door marta
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik dacht dat naarmate de tijd verstreek van de bruiloft het aanvankelijke enthousiasme een beetje afnam, maar het was niet zo !!! Je hebt een fantastisch feest voor ons georganiseerd, vooral onze hoge verwachtingen. Er was niet één gast die ons niet complimenteerde: velen vertelden ons dat de onze de beste bruiloft was die ze ooit hebben bijgewoond. Heel erg bedankt, vooral Paola en vooral Marianna! Bij jou zou ik het duizend keer herhalen ... tot ziens!

Misbruik rapporteren
luc.carbo
Door luca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zorgvuldig in de zorg voor elk detail om de wensen van zijn klanten zo goed mogelijk te realiseren. Je hebt ons een sprookjesachtige bruiloft laten beleven, verwend door een staf van professionals die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn, onberispelijk vanuit elk oogpunt. Je bent uniek. Veel dank aan Alessandra Cacciani, Paola Cacciani en Flavia Moriconi.  

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 00198

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact